Zowel de Spurs als Vitesse maken nog kans op de volgende ronde Foto: ANP

Zowel de Spurs als Vitesse maken nog kans op de volgende ronde Foto: ANP

ARNHEM - Waar Vitesse donderdagavond tegen NS Mura mag spelen in de Europa Conference League, zullen de andere twee clubs in de poule niet in actie komen. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes is afgelast vanwege coronabesmettingen bij de Engelse ploeg. Acht spelers en vijf stafleden zijn getroffen.

Tottenham heeft nog maar weinig fitte spelers over en meldt nu op de website van de club dat er donderdag niet wordt gevoetbald. "Er zijn besprekingen gaande met de UEFA en we zullen te zijner tijd een verdere update geven over deze wedstrijd", aldus de Spurs.

Spannend in de poule

Met nog maar een speelronde te gaan is het spannend in de poule. Zowel Tottenham Hotspur als Vitesse maakt nog kans om door te gaan als tweede geplaatste club in de poule.

Vitesse speelt donderdag tegen Mura, maar weet dan vermoedelijk nog niet waar het aan toe is omdat Tottenham niet speelt. Vitesse en Tottenham hebben nu allebei 7 punten. Het onderling resultaat is gelijk, waardoor doelsaldo de beslissing brengt bij een gelijk aantal punten. Het doelsaldo van Tottenham is op dit moment iets beter.

Een nieuwe datum voor het duel tussen de Fransen en de Engelsen is nog niet bekendgemaakt.

Zie ook:

Deel dit artikel