Gezellig een dagje weg. Foto: Pexels

Gezellig een dagje weg. Foto: Pexels

- Hoewel Nunspeet een mooie plaats is om te genieten van de natuur, lekker tot rust te komen en bij de familie langs te gaan, beschikt Nederland over meer andere plekken die veel speciaals te bieden hebben. Als je wel van een avontuur houdt, klinkt een dagje met de familie of collega’s weg wellicht goed in de oren? En hoe heerlijk is het als je ook nog eens niet zelf hoeft te rijden of met het openbaar vervoer hoeft te gaan?

Dat is waar bakreizen.nl een handje helpt. Het bedrijf biedt meerdere vormen van vervoer aan. Het best en gemakkelijkst is de tourbus. Een gastvrije chauffeur die de hele familie ophaalt op een afgesproken punt en jullie vervolgens naar de gewenste bestemming brengt. De bussen beschikken over tafels, verstelbare rugleuningen, een koelkast en mediaspeler. Erg ideaal om alvast in de sfeer te komen. Er kan vervoer geregeld worden vanaf zestien personen tot wel 5000 mensen, zo heb je keuze van een kleine touringcar tot dubbeldekker. Ook kan er een rolstoeltouringcar geregeld worden. Ontzettend veel variaties, het personeel van bakreizen.nl helpen jou met liefde om het beste vervoer voor jouw dagje weg te regelen.

Een touringcar regelen is erg simpel. Je bezoekt de website en vult een formulier met persoonlijke gegevens, reisgegevens en een beschrijving van het dagprogramma in onder het kopje Touringcar huren. Binnen 48 uur ontvang je dan een vrijblijvende offerte. Het is altijd mogelijk om een reis te annuleren of om te boeken vanwege covid-19. Een touringbus komt altijd samen met een ervaren chauffeur voor je eigen veiligheid. Als je het nog wat lastig vind om de busreis goed uit te plannen is het personeel van bakreizen altijd beschikbaar om te helpen, ze hebben hier erg veel ervaring mee.

De prijs van het huren van een touringcar hangt af van meerdere factoren, de afstand die er afgelegd moet worden, het seizoen, of je in het weekend of doordeweeks gebruik wil maken van de tourbus en het aantal uren dat je de bus wil inhuren. En als je een dagje weg wil, maar nog niet weet waar naartoe, weet bakreizen.nl wel raad. Ze zijn op de hoogte van bijzondere theaterstukken, concerten en exposities in musea. Dagplanningen maken is geen probleem. Meerdere dagen plannen is ook mogelijk. Alles om jou en je familie van de beste reis te voorzien. Waar wacht je nog op? Tijd om een dagje wel te regelen!

Deel dit artikel