Lead Image 1:
Lead image TXT 1: In de prijzen gevallen. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Strijden voor de beker. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Bezoekers genieten ook!. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 4:
Lead image TXT 4: Oppers concentratie. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 5:
Lead image TXT 5: Gaat ze voor een smash?. Foto: RTV Nunspeet
Na de wedstrijden, een lekker drankje. Foto: RTV Nunspeet

Na de wedstrijden, een lekker drankje. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - De strijd is gestreden. Vrijdag en zaterdag hebben 69 teams de strijd aangebonden tijdens het Hellas Beachvolleybaltoernooi op het marktplein in Nunspeet.

Teams uit de hele regio, samengesteld van divers pluimage, uit het bedrijfsleven, de horeca, vriendengroepen en meer. Lekker om sportief bezig en strijdbaar te zijn of voor de lol en de gezelligheid. Want beide facetten waren duidelijk merkbaar.

De organisatie zat ook dit jaar perfect in elkaar. Veel vrijwilligers en Hellas leden hebben zich ingespannen om er een mooi toernooi van te maken en dat is ook dit jaar zeker weer gelukt.

Er is in allerlei variaties tegen elkaar gestreden uitmondend in de finale heren 3. Deze mannen maakten er een fel strijdende wedstrijd van en duidelijk was dat ze dit niet voor het eerst deden.

Duikend in het zand en harde smashes waren niet van de lucht. Uiteindelijk bleek het team 1,2,3, (gerelateerd aan de RegioBank Elspeet/Uddel) te sterk voor de ,Klaplopers’.

Het team Broeders uit Nunspeet eindigde als derde. Het werd een zeer geslaagd toernooi, geholpen door het mooie weer, waar de organisatie tevreden op terug kan zien. Fijn was ook dat de EHBO nauwelijks iets te doen heeft gehad.

Deel dit artikel