Grasschudder. Foto: Pixabay

Grasschudder. Foto: Pixabay

NUNSPEET - Ben jij bezig met de toekomst van jouw (eventueel nog op te starten) bedrijf in de agrarische sector? Dan is project BOER wat voor jou! BOER staat voor Bewust Ondernemen En Realiseren. Samen met andere jongeren ga je onderzoeken wat het beste past bij de ontwikkeling van jou en jouw bedrijf, zodat je met zekerheid de toekomst in kan.

Anticiperen op veranderingen is onderdeel van het bestaan van een ondernemer. Juist in deze tijd, vragen nieuwe uitdagingen tijd om even stil te staan. Gedurende project BOER krijg je meer inzicht in jouw situatie en ga je op zoek naar de mogelijkheden die passen bij jouw ambities. Tijdens het traject staan vier thema’s centraal. Je gaat kijken naar jezelf als ondernemer, jouw erf, de omgeving en jouw uiteindelijke verdienmodel. Binnen deze thema’s neem je deel aan bijeenkomsten en word je geïnspireerd door verschillende sprekers. Daarnaast word je uitgedaagd om te werken aan jouw eigen plan onder begeleiding van een coach.

Buitenkans

Lilian van Uhm van Stichting Stimuland neemt de rol van projectleider op zich. “Dit is een buitenkans voor jonge boeren. Het is belangrijk dat we samen met gemotiveerde jonge ondernemers een sterk fundament voor de toekomst van landbouwers neer kunnen zetten, met alle hulp die nodig is.” Aanmelden kan tot 11 september 2022. Er is plaats voor maximaal 30 mensen in de leeftijd van 16 tot 36 jaar. Er wordt een eigen bijdrage verwacht van € 200 excl. BTW.

Deel dit artikel