Lead Image 1:
Lead image TXT 1: VV Hulshorst - ZVV '56. Foto: Eigen foto
VV Hulshorst - ZVV '56. Foto: Eigen foto

VV Hulshorst - ZVV '56. Foto: Eigen foto

HULSHORST - Met een doelpunt in de 89e minuut, voorkwam invaller Dinand Hofman een blamage voor v.v. Hulshorst. Met dit doelpunt zette hij de 4-3 eindstand op het scorebord tegen hekkensluiter ZVV’56 uit Apeldoorn.

De ploeg uit Apeldoorn stond en staat met 1 punt troosteloos onderaan in de 4e klasse. Het had een makkelijke wedstrijd moeten worden, met een mooie overwinning. Ondanks de winst, liep dat wel even wat anders. Al vroeg in de wedstrijd kwam Hulshorst op voorsprong, dit door een mooie tegendraads ingekopte bal van Mel Mijdema op aangeven van Martijn Pater. Echter amper een minuut later lag de gelijkmaker al weer achter Remon Vlieger in het net. Het spel in de 1e helft verliep verder voor het grootste deel op de helft van ZVV’56. Het duurde tot de 42e min. voordat één van de vele kansen nu wel werd benut. Het was weer spits Mel Mijdema die de bal via een mooie lob achter de doelman van ZVV’56 deponeerde.

Hulshorst zou de voorsprong van de eerste helft, na de rust gaan uitbouwen. Althans, dat werd gedacht. Helemaal nadat ZVV'56 aan het begin van de tweede helft met 10 man kwam te staan. In de 53e minuut kreeg een speler uit Apeldoorn terecht, van de goed fluitende scheidsrechter Vinke, zijn tweede gele kaart en kon dus de kleedkamer opzoeken.

Helaas lukte het Hulshorst niet om, na deze rode kaart, het spel rustig naar zich toe te trekken. Er zat geen lijn meer in het spel en de organisatie in de ploeg leek verdwenen. Het resultaat daarvan was dat Hulshorst in de 77e minuut de gelijkmaker 2-2 om de oren kreeg. Hulshorst herpakte zich kort, want binnen een minuut scoorde Mel Mijdema weer en was het 3-2.

Wie dacht dat Hulshorst het nu wel rustig zou uit spelen, kwam bedrogen uit want weer was het ZVV’56 wat op gelijke hoogte kwam in de 87e minuut; 3-3. In de 89e minuut lukte het, zoals eerder beschreven, Dinand Hofman om de eventuele blamage voor Hulshorst te voorkomen. Met 3 punten in de tas, maar ook met lichtelijke schaamte en veel opluchting, stapte Hulshorst van het veld na 7 lange blessure minuten waar Hulshorst met de rug tegen de muur werd geduwd tegen de 10 mannen uit Apeldoorn.

Hopelijk trekken de mannen uit Hulshorst lering uit deze wedstrijd en gaan ze volgende week met een andere instelling de tegenstander te lijf. Dat zal dan moeten gebeuren in Hattemmerbroek, waar ze tegen de plaatselijke Noord Veluwe Boys moeten aantreden aanvang 14.30 uur.

Deel dit artikel