RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
18 januari 2022 10:58


Plannen De Grote Bunte aangepast
Foto: Plannen De Grote Bunte aangepast
De Grote Bunte. Foto: RTV Nunspeet

- De plannen voor de renovatie en verbouw van landhuis De Grote Bunte in Nunspeet zijn aangepast. Er komen geen zeven zorgappartementen meer in het koetshuis maar het aantal appartementen in het landhuis zelf en de gewenste aanbouw wordt vergroot van 24 naar 36 zorgappartementen.

Dat houdt in dat ook het aantal bouwlagen wordt verhoogd van twee naar drie en op de derde bouwlaag ook appartementen komen. En daarmee wordt de aanbouw ook enkele tientallen centimeters hoger. In het koetshuis wordt een (beheerder)woning gerealiseerd.

Wethouder Jaap Groothuis gaat mee in het verzoek van de raadscommissie Ruimte en Wonen het plan te bespreken in deze commissie. Hierdoor krijgen ook belanghebbenden de kans hun zegje te doen. Wel waarschuwt hij voor te hoge verwachtingen.

Indien de aanvraag voldoet aan de regels kan de gemeente de aangevraagde omgevingsvergunning niet weigeren. Wel loopt de aanvrager het risico dat de nog niet aangevraagde vergunning voor de bouw van boswoningen in een later stadium wel wordt geweigerd omdat hiervoor een wijziging van het bestaande bestemmingsplan nodig is.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

wonen nunspeet gemeente nunspeet voorpagina bouw vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie