RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie

Over ons


RTV Nunspeet

Lokale Radio Nunspeet werd opgericht op 7 november 1985. Ooit begonnen als piratenzender zond Willem Bonte, alias DJ Jan van de Meer, op 20 december 1986 onze eerste legale radio-uitzending uit. De omroep groeide met de inzet van vele vrijwilligers uit tot RTV-Nunspeet, dé lokale omroep voor gemeente Nunspeet en regio. Middels onze radio-, TV-programma’s en sociale mediakanalen bieden wij ontspanning en nieuwsgaring aan via FM, internet en DAB+, welke aansluit bij de inwoners van de gemeente Nunspeet en werken daarmee aan een sterk verbonden en goed geïnformeerde Nunspeetse samenleving. Onze kernwaarden zijn dan ook: betrokken, verbindend en betrouwbaar.


RTV Nunspeet medewerkers

RTV Nunspeet werkt met ruim 75 vrijwilligers en vijf betaalde krachten vanuit de studio’s in winkelcentrum De Binnenhof. Wil jij als vrijwilliger meehelpen om mooie en leuke radioprogramma’s te maken? Of ben jij journalist, schrijver, communicatiedeskundige of fotograaf en vind je het leuk om mee te werken aan het nieuws? Stuur ons dan een mailtje en bellen mag natuurlijk altijd! Ook als stagiaire zijn er vele mogelijkheden om ervaring op te doen. Wij zijn een erkend SBB-leerbedrijf.


Samenwerking

RTV Nunspeet is mediapartner van Omroep Gelderland, daardoor tref je ook nieuwsberichten op onze site van hun verslaggevers en vice versa. Om de professionele kwaliteit van de lokale journalistiek verder te ontwikkelen is in de Mediawet opgenomen in 2025 tot streeksamenwerking van de diverse lokale omroepen te komen om zo een Lokaal Toereikend Media Aanbod (LTMA) te realiseren. RTV Nunspeet is daarom een samenwerkingstraject aangegaan met A1 mediagroep (Nijkerk, Barneveld) LOEmedia (Elburg) en de Loco Media Groep (Oldebroek) met behoud van de eigen identiteit.


Bekostiging

RTV Nunspeet heeft een ANBI status. Dat wil zeggen dat wij geen winstoogmerk hebben met het geheel van onze activiteiten, die het algemeen belang dienen. Onze inkomsten bestaan uit een bijdrage vanuit het gemeentefonds, dat door het ministerie van BZK voor 2023 is becijferd op € 1,53 per huishouden in onze gemeente, dienstverlening en beperkte sponsoring en reclame. Verder zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Door onze ANBI-status mogen donateurs hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de belastingdienst.


Advertentiemedium

RTV Nunspeet is ook hét aangewezen medium om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wij hebben een groot bereik op de Noord West Veluwe en onze reclamemogelijkheden zijn talloos. Interesse? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Marcel Bonte: marcel@rtvnunspeet.nl

RTV Nunspeet
Colijnstraat 48-50,
8072AW Nunspeet
0341-258133
info@rtvnunspeet.nl
KvK 08024118
RSIN 800542083
RABO NL87 RABO 0387 5675 18


Radioteam:
o.l.v. Marcel Bonte locatieleider marcel@rtvnunspeet.nl
vele vrijwilligers


Redactieteam:
info@rtvnunspeet.nl

Marcel Bonte locatieleider/hoofdredacteur marcel@rtvnunspeet.nl
Sophie van der Velden journalist/redacteur VRMG redactie@vrmg.nl
Eljakim Doorneweerd journalist/redacteur VRMG redactie@vrmg.nl
Noah Quist journalist (ma, za &vakanties)


Vrijwilligers:

Heleen Bonte externe contacten/nieuwsgaring
Medi Holstege verslaggever
Albert Goeree verslaggever
fotografen Barbara van der Linde, Gerrit Rekers
112-fotograaf Gert-Jan Rekers, Kees Verwijs, Jan Frens, Lucas van ’t Hul


Administratie:

Sandra Bruijnes administratiemedewerker administratie@rtvnunspeet.nl


Bestuur:
bestuur@rtvnunspeet.nl

H. van Veen voorzitter externe contacten
Nunspeet
M.L.H.S. Holstege-Meloen vicevoorzitter streeksamenwerking VRMG
Nunspeet PR/HR

J. Goudkamp penningmeester financiële administratie
Nunspeet

J.H. Polinder-Beijeman secretaris secretariaat/PBO
Nunspeet

J. Hooijer lid technische zaken
Nunspeet

  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie