RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
19 mei 2022 7:38


Niet Paulien van Triest maar Jennifer Elskamp nu kandidaat-wethouder
Foto: Niet Paulien van Triest maar Jennifer Elskamp nu kandidaat-wethouder
Jennifer Elskamp en Paulien van Triest. Foto: Miram Plaggenborg

- De nieuwe kandidaat-wethouder voor de ChristenUnie is een verrassing. De Nunspeetse Jennifer Elskamp is vooruitgeschoven om in het nieuw te vormen college de wethouder namens de ChristenUnie te worden. Opmerkelijk aangezien Paulien van Triest anderhalf jaar lang de beoogde opvolger leek van wethouder Pieter Teeninga.

Volgens de partij heeft Paulien na een zorgvuldige persoonlijke afweging besloten zich terug te trekken. Dat stelde bestuur en fractie voor de uitdaging een goede nieuwe kandidaat te zoeken. Dat is gelukt, met unaniem vertrouwen van bestuur en fractie.

“Ik trek al langere tijd op met Jennifer en heb er het volste vertrouwen in dat zij een goed bestuurder zal zijn voor Nunspeet. Ik blijf zelf graag actief betrokken bij de lokale fractie van de ChristenUnie”, aldus Paulien.

Jennifer is dankbaar deze rol voor Nunspeet te mogen vervullen. “Als gemeenteraadslid heb ik me ervoor ingezet dat ook de stem van mensen die wat meer op de achtergrond zijn gehoord wordt in de raad. Ik vind het belangrijk om een verbinder te zijn en er zorg voor te dragen dat iedereen meetelt. Dat is wie ik wil zijn als mens en ook wie ik wil zijn als bestuurder. Voor alle inwoners van Nunspeet.” Gerben Pluim zal de rol van fractievoorzitter op zich gaan nemen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Politiek 

politiek nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie