RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
21 mei 2022 8:23


Hellebrekers zwaait Eddy Vlijm groots uit
Foto: Hellebrekers zwaait Eddy Vlijm groots uit
Een passend afscheid voor Eddy Vlijm. Foto: Hellebrekers

- Zeven bussen met medewerkers van Hellebrekers vertrokken afgelopen vrijdag richting Rotterdam. Naast het vieren van het 50-jarig jubileum van het bedrijf is ook afscheid genomen van Eddy Vlijm. Ruim 22 jaar heeft hij als eigenaar aan het roer gestaan van Hellebrekers. Ooit begonnen als stagiair is hij doorgegroeid tot algemeen directeur. Na een totale periode van 42 jaar was het tijd voor afscheid.

“Het was een onvergetelijk weekend”, aldus Eddy. De groep van 375 medewerkers, inclusief partners, verbleef twee dagen in Rotterdam. De eerste dag werd er gefietst door de stad gecombineerd met een teambuildingevenement. Na de grootse feestavond bleef iedereen overnachten op de SS Rotterdam. ’s Ochtends weer allemaal aan het ontbijt waarna de rondvaartboot richting De Kuip vertrok.

Als rasechte Rotterdammer kwam Dave von Raven een zelfgeschreven lied voor Eddy zingen. “Laat los” galmde door het stadion. Daarna bulderde De Kuip van het gelach. Geluidskunstenaar en cabaretier Niek Boes zette de Maaszaal op stelten. Van F16’s tot de installaties van Hellebrekers; alles deed hij feilloos na met alleen zijn stem.

Na afloop van dit jubileum- en afscheidsfeest werden Eddy en zijn vrouw door een helikopter naar huis gebracht. Vanaf de grond werden ze door iedereen uitgezwaaid.

De dagelijkse leiding van het Nunspeetse bedrijf is nu in handen van Rob de Bie, Maurice Ditewig en Rene van der Laan. Eddy heeft het bedrijf met veel vertrouwen uit handen gegeven. “Ik ben er van overtuigd dat de nieuwe generatie in staat is om de groei die we de afgelopen 20 jaar gemaakt hebben door te zetten. Dit samen met al die fantastische collega’s!” Helemaal verdwijnen doet Eddy niet. Hij houdt een minderheidsbelang van de aandelen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet  Rotterdam Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie