Lead Image 1:
Lead image TXT 1: De kinderen leggen uit wat ze allemaal er voor gedaan hebben. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Ruim €800 opgehaald. Foto: RTV Nunspeet
De kinderen leggen uit wat ze allemaal er voor gedaan hebben. Foto: RTV Nunspeet

De kinderen leggen uit wat ze allemaal er voor gedaan hebben. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - De Triadegroep 4 t/m 7 van de Immanuëlschool heeft ruim 800 euro opgehaald voor Oekraïne. Na geluisterd te hebben naar het Bijbelse verhaal over het inzetten van talenten, mochten ze dit zelf in praktijk gaan brengen.

De leerlingen hebben in twee- of drietallen een klein bedrag gekregen van 2 euro en een opdracht om je talenten in te zetten om van 2 euro meer geld te maken. En het is gebleken dat er veel talent bij de kinderen zit. Er is brood gebakken, auto’s gewassen, koekjes gebakken en er is een rondleiding geweest op de boerderij. Inmiddels staat de geldthermometer al boven € 800,00.

Maandag 19 juni mochten de leerlingen in de klas presenteren wat ze allemaal hebben gedaan om het geld op te halen. Het mooie bedrag is bestemd voor de Uliana Foundation In Oekraïne. Contactpersoon Hiltje Fokkelman is erg blij met deze actie.

Uliana Foundation werkt vanuit Nederland samen met mensen in Oekraïne. Zij werken daar met paarden met lichamelijk en geestelijke gehandicapte kinderen.. Maar nu de oorlog daar gaande is helpen ze ook op andere terreinen en kunnen wat extra geld erg goed gebruiken

Deel dit artikel