Afdrukken
Ankeiler: Het Starterscollectief Veluwe organiseert op 10 oktober een netwerkavond voor ondernemers, die in de afgelopen vijf jaar zijn gestart met hun bedrijf.

- Het Starterscollectief Veluwe organiseert op 10 oktober een netwerkavond voor ondernemers, die in de afgelopen vijf jaar zijn gestart met hun bedrijf. Het doel van de avond: in contact komen met andere starters. Elkaar ontmoeten, inspireren en versterken, om uiteindelijk een hecht regionaal startersnetwerk te creëren.

Starterscollectief Veluwe

Tijdens de coronaperiode was het lastig om activiteiten voor startende ondernemers te organiseren. Maar het Starterscollectief Veluwe is weer helemaal terug. Met nieuw elan, een gedeeltelijk nieuw bestuur en vooral heel veel motivatie om er weer te zijn voor starters. De eerste activiteit wordt een netwerkavond op maandag 10 oktober aanstaande.

Locatie en programma

Startende Ondernemers van de Noord-West Veluwe zijn die avond vanaf 19.00 uur van harte welkom bij VanOuds Epe aan de Hoofdstraat 46 in Epe. Het programma start rond 19.30 uur en bestaat vooral uit het ontmoeten van andere ondernemers en het kennismaken met elkaars expertises. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is zoals altijd gratis.

Meld je direct aan

Je leest meer over de netwerkavond op www.starterscollectiefveluwe.nl Daar kun je je ook aanmelden. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan via de site in voor de nieuwsbrief. Ken je andere starters in je omgeving? Kom dan gezellig samen!

Het starterscollectief

Het Starterscollectief Veluwe wil ondernemers in de regio met elkaar verbinden. Daarom organiseert het meerdere keren per jaar interessante en gezellige netwerkavonden, verspreid over de Noord-West Veluwe. Ook op dinsdag 29 oktober is er weer een netwerkavond. In maart 2023 hoopt het Starterscollectief weer de traditionele Startersdag Veluwe te organiseren. Alle evenementen van het starterscollectief zijn gratis toegankelijk, door financiële steun van gemeentes en sponsoren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel