Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten - RTV Nunspeet

Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten Foto: RTV Nunspeet

Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten. Er worden allerlei leuke activiteiten verzonnen door Scouting Nunspeet om tóch met scouting bezig te zijn.

De bevers, de jongste speltak, knutselden een bloempoppetje en gingen aan de slag met opdrachten om een #ikscoutthuis-badge te verdienen. De welpenmeiden hadden een hele speciale opkomst. De leiding had een tocht uitgezet met leuke opdrachten die de welpen zelf met het eigen gezin konden lopen. Ook hebben zij een boekje thuis met allerlei opdrachten. De welpenjongens zijn ook bezig geweest met verschillende activiteiten: er werden insectenhotels gebouwd, pindakettingen geregen en kinetische banen opgezet. De scouts kregen vorige week een boodschappenlijstje met ingrediënten voor de opkomst, waar vooral heel veel eieren op stonden. Terwijl ze via een online meeting instructies kregen, maakten ze er allerlei lekkers van. Afgelopen zaterdag speelden ze online cluedo. De verkenners speelden vorige week online spellen zoals Weerwolven van Wakkerdam. Afgelopen zaterdag kregen zij lucifers thuis om een eigen lucifer domino te maken. Met gave resultaten! De oudste speltak, de explorers, speelden een online quiz. 

De vereniging kijkt enorm uit naar het moment dat zij weer met zijn allen in de clubhuizen bijeen kunnen komen, maar tot die tijd blijven zij online en thuis actief. Ook nu kun je lid worden van Scouting Nunspeet. Kijk op scoutingnunspeet.nl voor meer informatie.

Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten. Foto: Scouting NunspeetScouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten. Foto: Scouting NunspeetScouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten. Foto: Scouting Nunspeet

Deel dit artikel