Aftrap actieweek SOS Nunspeet goed gestart - RTV Nunspeet

Actiedag SOS Nunspeet groot succes Foto: RTV Nunspeet

Actiedag SOS Nunspeet groot succes Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - De aftrap voor de actieweek van SOS Nunspeet is goed van start gegaan. Zaterdag waren in de gemeente Nunspeet meerdere initiatieven opgezet om geld op te halen voor de lokale ondernemers. Door de coronacrisis worden zij hard geraakt.

Ondernemersverenigingen Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club Nunspeet, Rotary Club Nunspeet, Tafelronde Nunspeet, Nunspeet uit de kunst en RTV Nunspeet komen daarom samen in actie tijdens een speciale actieweek.

Zo kon bijvoorbeeld in Hulshorst een tandemfiets gehuurd worden met een picknickmand. Of kon in Nunspeet meegedaan worden met een spinningmarathon.

Tijdens de actiedag was een livestream opgezet vanuit Dorpsherberg de Roskam in Nunspeet. Hier gingen presentatoren Kees van de Streek en Harriët Vijsma in gesprek met onder meer de burgemeester en verschillende ondernemers.

Ook zijn meerdere producten aangeboden voor de veiling, die volgende week online komt. Zo is er een bed beschikbaar gesteld ter waarde van 18.000 euro. Maar er kan ook geboden worden op een hoekbank, een boormachine, schilderijen, een elektrische fiets, een jaar gratis naar de kapper en nog veel meer.

Deel dit artikel