Voedselhulp Nunspeet ontvangt €5.600,- van Nuborgh College - RTV Nunspeet

Het hoge bedrag is het resultaat van individuele activiteiten. Foto: RTV Nunspeet

Het hoge bedrag is het resultaat van individuele activiteiten. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Coördinator Coby Mulder van Voedselhulp Nunspeet heeft donderdagmiddag een cheque in ontvangst genomen van sportleraar Marnix Tissingh. Het gaat om een bedrag van maar liefst € 5600,- , ingezameld door leerlingen en personeel van het Nuborgh College Veluvine.

Marnix: “Toen eind vorig jaar de school door de lockdown sloot en dit langere tijd zou duren hebben we als gymsectie gekeken hoe we leerlingen toch kunnen laten sporten. Door hieraan een goed doel te koppelen hoopten we op een extra stimulans om echt actief mee te gaan doen. En dat is prima gelukt.”

Het hoge bedrag is het resultaat van individuele activiteiten als fietsen, hardlopen of wandelen. Ook het personeel heeft daaraan meegedaan. De actie heeft een maand lang geduurd en de activiteiten werden via de app bijgehouden. Zelf moesten ze sponsoren voor hun activiteit zoeken.

“Voedselhulp Nunspeet leek ons een prima doel. In deze tijd komen meer gezinnen in financiële moeilijkheden en doen een beroep op de voedselhulp. Dus extra inkomsten zijn dan welkom”. Coby Mulder was uiteraard erg blij zo’n groot bedrag in ontvangst te mogen nemen. “Dank hiervoor aan alle leerlingen en medewerkers.”

Deel dit artikel