Het ‘plein van de broers’ is geopend; Nunspeet is een nieuw Italiaans restaurant rijker - RTV Nunspeet

Nieuw Italiaans restaurant door twee jonge ondernemers. Foto: RTV Nunspeet

Nieuw Italiaans restaurant door twee jonge ondernemers. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Twee broers uit Harderwijk hebben een sprong in het diepe genomen en zijn samen restaurant La Piazza Dei Fratelli gestart in Nunspeet. Lorenzo (22) en Damiaen (24) hebben beiden een horeca-verleden en laten sinds 28 april hun droom uitkomen: een eigen restaurant runnen.

Het is voor de broers hun eerste onderneming. Ze richten zich op de authentieke en ambachtelijke Italiaanse keuken met verse producten en topkwaliteit. Waar Lorenzo zich richt op het bereiden van de maaltijden, is Damiaen de gastheer en bedient hij de klanten. Ze worden verder aangevuld met nog een kok, vier personeelsleden in de bediening en één voor de afwas.

Het streven was om gelijk op 28 april open te gaan. Dat betekende wel alles op alles zetten en lange dagen te maken als het gaat om het verbouwen van de hele ruimte. Waar een wil is is een weg want de missie is geslaagd. “We krijgen alleen maar positieve reacties. Ons doel was om een huiskamer-gevoel te creëren en dat is echt gelukt”, aldus Lorenzo.

Het restaurant is gelegen aan de Nijverheidsweg, wel bij een drukke rotonde maar dat zien de broers als een voordeel. “Bij binnenkomst van Nunspeet zitten we direct in het zicht”, vertelt Damiaen.

Met veel enthousiasme gaan de jonge ondernemers aan de slag. De deuren staan wagenwijd open voor een ieder om de gerechten te proberen en de sfeer te komen proeven.

Deel dit artikel