Succesvol het Wft certificaat behalen met Hoffelijk. Foto: Pexels

Succesvol het Wft certificaat behalen met Hoffelijk. Foto: Pexels

- Wanneer je van plan bent om als financieel adviseur te werken is een Wft certificaat nodig. De Rijksoverheid heeft de Wft (Wet op het financieel toezicht) opgesteld om de consument te beschermen en het kwaliteit van de advies te waarborgen. Dit betekent als financieel adviseur dat je dient om een aantal modulecertificaten te behalen als je wilt beginnen als adviseur in een bepaalde sector. Op onze website kan je bekijken welke certificaten je nodig hebt.

Hoffelijk als financieel opleider

Wanneer je van plan bent om een Wft certificaat te behalen moet je hiervoor een examen afleggen. Hiervoor is het nodig om over de juiste kennis te bezitten. Bij Hoffelijk snappen wij dat het belangrijk is om goed voor een examen voor te bereiden. Daarom bieden wij verschillende cursussen en methodes aan voor jou om op de beste manier voor te bereiden voor het examen. Zo kan je succesvol het Wft certificaat behalen met Hoffelijk.

Door middel van een digitale leeromgeving hopen wij onze klanten te ondersteunen bij het leren voor een Wft examen. Omdat er verschillende soorten examens zijn bieden wij dus ook verschillende cursussen aan. Door middel van de juiste leerstof en ondersteuning van een leraar hopen wij je de belangrijkste en beste informatie aan te bieden voor het examen. Voor een Wft Basis examen heb je bijvoorbeeld twaalf maanden toegang tot de leeromgeving en kan je zelf bepalen wanneer je de lesstof wilt herhalen. Daarnaast kan je bij eventuele vragen altijd contact opnemen met een van onze studieadviseurs.

Naast de opleiding bieden wij ook oefenexamens aan. Deze vallen apart te bestellen wanneer je denkt dat je genoeg kennis bezit. Een oefenexamen is een goed middel om voor te bereiden op het behalen van je Wft examen. Daarnaast bieden wij ook persoonlijke examentrainingen aan waar je ondersteund wordt door een professional in een online leeromgeving. Hoffelijk (financieel opleider) leert je de beste methodes voor het behalen van je Wft certificaat als je van plan bent om te werken als financieel adviseur.

Wft certificaat behalen

Ben je volledig voorbereid voor het behalen van je certificaat door het examen? Dan kan je bij hoffelijk ook verschillende Wft examens afleggen. Op 55 verschillende locaties door Nederland bieden wij de mogelijkheid om overdag, in de avond of op zaterdagen het examen af te leggen. Door deze ruime tijden hopen wij dat er altijd een tijd tussen zit wanneer jij het Wft examen kan afleggen. Nadat je het examen hebt behaald krijg je het Wft certificaat.

Door middel van onze ondersteuning, betrokkenheid, energie, daadkracht en vernieuwing zijn wij erg gegroeid als opleider op het gebied van verschillende zaken. Door middel van ondersteuning en helpen bij het leerproces zorgen wij ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op het halen van een Wft examen. Wij snappen het belang van een goede ondersteuning en hopen deze ook te bieden bij de voorbereiding voor het Wft examen. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Bekijk dan snel onze website!

Deel dit artikel