Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Sportievelingen in actie. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Gezelligheid rondom het volleybal. Foto: RTV Nunspeet
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Altijd lekker zo'n ijsco. Foto: RTv Nunspeet
Hellas Beachvolleybaltoernooi is van start. Foto: RTV Nunspeet

Hellas Beachvolleybaltoernooi is van start. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Na drie jaar stil te hebben gelegen is vrijdag 24 juni voor de 27e keer het Hellas Beachvolleybaltoernooi van start gegaan. ’s Middag was het de beurt aan de groepen 7 en 8 van de basisscholen. Elf teams hebben met elkaar de strijd aangebonden en er een sportieve en vooral beweeglijke middag van gemaakt.

Want dat is de opzet van Team Nunspeet Beweegt om de schooljeugd in actie te laten komen. Vooraf is op de scholen volleyballes gegeven zodat ze niet geheel onvoorbereid de strijd konden aangaan.

Om 18.00 uur startte het toernooi voor de volwassenen. Maar liefst 69 teams hadden zich hiervoor ingeschreven, hetgeen betekent dat er zeker met de begeleiders 400 sportievelingen in actie kwamen. De teams worden gevormd door heel diverse deelnemers uit de sportverenigingen, uit de middenstand, uit het bedrijfsleven, de horeca en meer.

Het is twee dagen volop strijd en actie op het marktplein in Nunspeet. Het toernooi loopt tot zaterdagmiddag 16.30 uur. Rond 17.00 uur zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel