Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Drie speciale bochten. Foto: Nancy van den Brink
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Ook een bocht voor Rutger. Foto: Nancy van den Brink
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Kevin bij zijn bocht. Foto: Kevin Baars
Groepsfoto met Justin Kimmann. Foto: Nancy van de Brink

Groepsfoto met Justin Kimmann. Foto: Nancy van de Brink

NUNSPEET - Vrijwilligers van FCC de Volharding waren zaterdag al vroeg uit de veren om alles voor te bereiden voor een feestelijke dag. De gemeente Nunspeet heeft aangegeven dat er gestart kan worden met de nieuwe baan voor de club en dat is gevierd. “We hebben hier lang op gewacht en zijn ontzettend blij dat we groen licht hebben gekregen.”

In het nieuwe baanontwerp worden drie bochten gerealiseerd die de club gaat vernoemen naar drie bijzondere mensen die veel voor de club betekenen. Opa Henk, Rutger Jans en Kevin Baars hebben allemaal een bordje onthuld.

Ook een bocht voor Rutger. - Foto: Nancy van den Brink

Voor Kevin Baars was het een grote verrassing. "Ze zetten me in de spotlight voor mijn 25 jaar lidmaatschap met mooie woorden en geweldige cadeaus", vertelt hij. Dat een van de bochten naar hem vernoemd is, is een eer voor hem.

Kevin bij zijn bocht. - Foto: Kevin Baars

Zoals elk jaar vond ook nu weer de verkiezing "Fietscrosser van het jaar" plaats. Alle leden mochten stemmen op een rijder naar keuze. De genomineerden waren Demy Tennekes (13), Siebrand Hendriks (12) en Merel van 't Goor (6). De trainers maakten de definitieve keuze en gingen voor Demy Tennekes. Zij mag zich ‘fietscrosser van het jaar’ noemen en de grote wisselbeker mee naar huis nemen.

“We hebben deze heuglijke dag mogen afsluiten met een gezellige barbecue. Voor de kinderen was er een buikschuifbaan en springschans. Ook werd een clinic gegeven door Justin Kimmann. De rijders hebben genoten van een leuke en leerzame training van deze Nederlandse topper”, vertelt Nancy van den Brink namens de club.

Deel dit artikel