Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Beste speler en keeper en topscorer. Foto: Willemien van Duinen
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Regioteam 2022. Foto: Willemien van Duinen
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: In actie. Foto: Willemien van Duinen
PSV winnaar jubileumeditie ITU14 Hulshorst. Foto: Kristian van Olst

PSV winnaar jubileumeditie ITU14 Hulshorst. Foto: Kristian van Olst

HULSHORST - Onder grote publieke belangstelling is afgelopen vrijdag en zaterdag het tiende International Tournament U14 Hulshorst gespeeld. PSV is de terechte winnaar geworden van dit prachtige toernooi door in de finale de leeftijdsgenoten van Lech Poznan uit Polen te verslaan.

Ajax verliest de halve finale

Debutant Ajax verloor de halve finale en moest de strijden om de derde en vierde plaats tegen het Duitse 1. F.C. Köln. Ook deze wedstrijd werd echter door de Amsterdammers verloren, waardoor de grote publiekstrekker op een vierde plaats eindigde en 1. FC Köln de beker voor de derde plaats mocht ophalen.

Regioteam

Het regioteam bestaande uit spelers van VVOG, v.v. Hierden, v.v. Hulshorst, v.v. Nunspeet , DSV’61, Elburger S.C. en v.v. Elspeet werd, ondanks twee grote nederlagen in de poulefase, verdienstelijk 8e en hield Vitesse en Royal Antwerp FC achter zich.

Beste keeper

Door de deskundigen werd Prajsnar Patryk van Lech Poznan als speler van het toernooi uitgeroepen, de beste keeper werd Fiete Machura van 1.FC Köln en Ajacied Jivayno Zinhagel was met 6 doelpunten de topscorer van het toernooi.

De organisatie wil iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen hartelijk danken voor deze geslaagde jubileumeditie van het International Tournament U14 Hulshorst.

Volledige uitslag:

1 PSV

2 Lech Poznan

3 FC Köln

4 Ajax

5 FC Kopenhagen

6 PEC Zwolle

7 Bayer Leverkusen

8 Regioteam

9 Royal Antwerp FC

10 Vitesse

Deel dit artikel