Papier of digitaal lezen?. Foto: Pexels

Papier of digitaal lezen?. Foto: Pexels

NUNSPEET - Dankzij de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren zijn we het steeds meer gewend om alles digitaal te doen. Dit geldt ook voor het lezen van de krant. Daarom brengt De Telegraaf ook iedere dag het nieuws zowel digitaal als op papier.

Blijf jij ook graag op de hoogte van het nieuws en overweeg je een abonnement op De Telegraaf te nemen? Dan heb dus je de keuze tussen een digitaal of papieren abonnement (of beide). Hoe je de beste keuze maakt, lees je hier!

Digitaal abonnement op De Telegraaf

We beginnen eerst met de voordelen van een digitaal abonnement op De Telegraaf. De Telegraaf heeft een eigen app die je kunt downloaden, maar je kunt ook inloggen op de website, zodat je de krant van vandaag (of die van gisteren of nog verder terug) kunt raadplegen. Je leest dan de krant op je smartphone, tablet, laptop of desktop computer. Je kunt dus altijd en overal de krantenartikelen lezen en dat is natuurlijk een dik pluspunt. Daarnaast is een digitaal abonnement ook goedkoper dan een papieren abonnement. Dit is ook logisch, aangezien er geen print- en bezorgkosten om de hoek komen kijken.

Compleet abonnement op De Telegraaf (papier + digitaal)

Wil je De Telegraaf liever op papier lezen? Dan is een abonnement op de papieren versie natuurlijk ook een optie. Dit type abonnement is vanzelfsprekend duurder dan wanneer je alleen voor een digitaal abonnement zou kiezen. De krant valt immers iedere ochtend op de deurmat. En als je voor dit type abonnement kiest, heb je trouwens ook toegang tot de digitale versie. Vandaar dat men liever van een "compleet" abonnement spreekt in plaats van enkel een "papieren" abonnement. Eigenlijk heb je dus twee soorten abonnementen in één! Dit is bijvoorbeeld handig als je een gezin hebt waar de één liever een papieren krant leest en de ander juist liever op de tablet leest.

Alleen op zaterdag een papieren kant op de deurmat

Heb je doordeweeks weinig tijd om uitgebreid de krant door te bladeren? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen in het weekend De Telegraaf op papier te krijgen. De rest van de week lees je het nieuws digitaal. Dit zaterdagabonnement is ideaal voor degenen die een drukke baan doordeweeks hebben, maar op zaterdagochtend wel met een kop koffie rustig een krantje te lezen. De zaterdageditie van De Telegraaf is extra dik dankzij het VROUW magazine in de bijlage, dus dat belooft extra veel leesplezier!

Deel dit artikel