Sponsoravond VV Hulshorst. Foto: Eigen foto

Sponsoravond VV Hulshorst. Foto: Eigen foto

HULSHORST - Vrijdag 4 november was er weer een sponsoravond bij VV Hulshorst om de sponsors van de club te bedanken. Gastspreker Dennis Gebbink inspireerde met het verhaal over zijn stichting Only Friends, waarvan de slogan ‘Je bent goed zoals je bent’ centraal stond.

In de openingstoespraak van de avond werd Jan-Willem Menges in het zonnetje gezet. Hij werd bedankt voor zijn inspanningen voor de sponsorcommissie en draagt nu het stokje over. Daarnaast werden de sponsoren bedankt voor hun blijvende steun voor de club, ook door de coronaperiode heen.

Gastspreker

Ook werd er gesproken door Dennis Gebbink, oprichter van stichting Only Friends. De stichting is in het leven geroepen nadat Gebbink ontdekte dat zijn zoon met een motorische beperking niet op zijn plek was bij de reguliere voetbalvereniging. Speciaal voor kinderen met een beperking richtte hij daarom de club Only Friends op, omdat niet alleen de lichamelijke bezigheid van het sporten maar ook het gevoel van erbij te horen kinderen erg goed doet. ‘Een mooi en emotioneel verhaal’, aldus Gert Mulder, een van de sponsoren.

De organisatie kijkt terug op weer een geslaagde sponsoravond, die werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Deel dit artikel