Emily Niebeek nieuwe voorzitter NOS. Foto: eigen foto

Emily Niebeek nieuwe voorzitter NOS. Foto: eigen foto

NUNSPEET - Met ingang van 1 december heeft de ondernemersvereniging van Nunspeet ‘Nunspeet onderneemt Samen’ (NOS) een nieuwe voorzitter, namelijk Emily Niebeek. Emily is 27 jaar, zelfstandig ondernemend fotograaf en sinds de zomer actief deelnemer van de ondernemersgroep. Voorganger van Emily is kapper Cor Bouw. Emily: “Zonder Cor zouden we niet staan waar we nu staan. Hij heeft een stevige basis neergezet voor ondernemend Nunspeet. Daar kunnen we verder op gaan bouwen.”

Samenwerken

Emily is enthousiast en heeft een duidelijke visie over haar rol. “Wat ik heel belangrijk vind, is dat ondernemers meer samen gaan werken. Veel ondernemers willen wel meewerken, maar hebben niet veel tijd. Door samen te werken hoef je allemaal maar een beetje te investeren en kom je veel verder. Daarom stimuleer ik dat graag.” Volgens Emily gaat het over het algemeen wel goed met de Nunspeetse ondernemers: er is veel positiviteit en de evenementen zijn weer gezellig als vanouds. Er zijn echter ook zorgen waar de kersverse voorzitter over nadenkt: “Laten we de ondernemers die zorgen hebben rond de hoge energiekosten niet vergeten. Als Nunspeet Onderneemt Samen zijn we wel bezig om na te denken of en hoe we hen kunnen helpen.”

Toekomst

Als het gaat over de toekomst van ondernemend Nunspeet, is Emily helder: “Ik zou het mooi vinden als ondernemers bij elkaar aan durven te kloppen. En dat we als Nunspeet Onderneemt Samen meer uitbreiding krijgen in leden, want we zijn er namelijk voor alle ondernemers! Op dit moment hebben we weinig leegstand in het centrum van Nunspeet, ik hoop dat dat zo blijft.” Aan het enthousiasme van Emily zal het niet liggen. Ze kijkt uit naar de komende periode en beaamt: “Ja, ik heb er veel zin in!”

Deel dit artikel