RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
1 augustus 2021 8:47


Baby met ernstig letsel in ziekenhuis, vader aangehouden
Foto: Baby met ernstig letsel in ziekenhuis, vader aangehouden
Er wordt onderzoek gedaan in Harderwijk. Foto: Alfred Ruitenga / NewsUnited

HARDERWIJK - De politie is bezig met een onderzoek in een woning aan de Meerkoetmeen in Harderwijk. Dit onderzoek vindt plaats, omdat vorige week een baby ernstig letsel heeft opgelopen.

De vader van het kindje is aangehouden en zit vast op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het ontstaan van het letsel. De politie meldt dat het onderzoek in de woning mogelijk enkele dagen zal duren.

De zaak kwam aan het rollen, nadat de baby naar het ziekenhuis was gebracht. Hoe het nu met het kindje gaat is niet bekend.

De politie brengt geen verdere informatie naar buiten. Er wordt gesteld dat dat het onderzoek zou kunnen hinderen.

Gemeente leeft mee

De gemeente Harderwijk laat via Facebook weten dat het met ontzetting kennis heeft genomen van het incident. "Ik ben, net als velen van u, geschokt door dit nieuws. Natuurlijk gaan mijn gedachten in de eerste plaats uit naar het jonge slachtoffer", zegt locoburgemeester Gert Jan van Noort. "Maar daarnaast ook naar alle dierbaren die om de baby heen staan. We wensen de betrokkenen veel sterkte."

Volgens Van Noort is het nu aan de politie en het Openbaar Ministerie om de feiten en omstandigheden rond deze trieste zaak nader te onderzoeken.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

politie politiebericht gemeente harderwijk harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie