RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
3 augustus 2021 11:05


Leden Klein Maar Dapper en NRC door naar het Nederlands Kampioenschap
Foto: Leden Klein Maar Dapper en NRC door naar het Nederlands Kampioenschap
Liandrie Peek en Fleur Hillen Foto: Klein Maar Dapper en NRC

ANGERLO - Afgelopen weekend vonden er voor de pony’s en paarden van Klein maar Dapper en NRC, Regiokampioenschappen plaats in Angerlo (gemeente Zevenaar). Drie dagen lang werd er gestreden, onder ronduit natte weersomstandigheden, om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten en misschien wel een ticket voor het NK. En dat is door een aantal leden gelukt. Een uitstekende prestatie.

In de B-dressuur categorie ging Elize Begeman met een tweede prijs door naar het Nederlands Kampioenschap. Deze plaats behaalde ze met haar pony Bonfire. Ook Liandrie Peek met Gwen, Elise Jansen met Uncle en Fleur Hillen met haar pony Blueberry W gaan door naar het NK.

In andere categorieën plaatsten leden van de verenigingen zich ook voor het Nederlands Kampioenschap dat van 17 tot en met 21 augustus in Ermelo zal worden gehouden. In de M1 categorie C behaalde Sophie Berkhoff met Pepper een mooie tweede plaats met 61,167% en gaat met deze prestatie door naar het NK.

Bij de paarden dressuur en het paarden springen plaatsten Helma Franken-Vromen met Bon Jovi, Kimberly Pap met Turfhorst Jersey en Milan Morssinkhof met Checkpoint Chacco zich voor het Kampioenschap later deze maand.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Ermelo  Nunspeet  Zevenaar Nieuws 

gemeente zevenaar voorpagina angerlo vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie