RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
30 november 2021 15:36


Paulien van Triest voorgedragen als kandidaat-wethouder voor ChristenUnie
Foto: Paulien van Triest voorgedragen als kandidaat-wethouder voor ChristenUnie
Feliciaties voor Paulien van Triest. Foto: CU

- Bij de ChristenUnie in Nunspeet is de Elspeetse Paulien van Triest unaniem uitgeroepen tot beoogd kandidaat-wethouder voor de partij. Ze zou dan de huidige wethouder Pieter Teeninga opvolgen na de komende verkiezingen.

Van Triest is nu directeur-bestuurder van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Veenendaal en heeft veel kennis en ervaring binnen het sociaal domein en in het bijzonder van jeugdhulp.

Na het vertrek van Gert van de Berg als wethouder van de partij werd Van Triest al aangedragen als opvolger. Zij kon alleen destijds haar baan niet direct opzeggen. Voor een periode van ongeveer anderhalf jaar is toen besloten Pieter Teeninga aan te stellen als interim-wethouder.

In Elspeet is Paulien van Triest actief als bestuurslid van Stichting Joy en Stichting Dorpshuis Elspeet. Daarnaast is Van Triest een van de toezichthouders bij Kansrijk Wonen. Zij wil zich inzetten voor de eigen gemeente, waarbij transparantie en betrouwbaarheid leidend zijn in haar werk. “De gemeente is van alle inwoners en daarom is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk afstand is tussen inwoners en de gemeente”, zo geeft ze aan.

Roël van ’t Slot, voorzitter van de selectiecommissie: “Paulien is de beste kandidaat om in de toekomst leiding te geven aan een lastig dossier als de jeugdhulp. We zijn erg blij dat zij daarvoor beschikbaar is.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Leiden  Nunspeet  Veenendaal Politiek 

de belofte de belofte - live nieuws politiek nunspeet gemeente nunspeet voorpagina verkiezingen - gemeenteraad vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie