RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
18 december 2021 9:43


Optiek Kale krijgt wisseltrofee voor beste WinterLichtetalage
Foto: Optiek Kale krijgt wisseltrofee voor beste WinterLichtetalage
Optiek Kale wint met etalage door Bep Ponsteen. Foto: Nunspeet Uit de Kunst

- Optiek Kale is dit jaar tot winnaar uitgeroepen van de ‘WinterLichte kunst’ wedstrijd. Ondernemers in het centrum van Nunspeet die hun etalage kunstzinnig hadden ingericht deden mee.

Bep Ponsteen verzorgde de kunst bij Optiek Kale. “Ze toont fraaie keramiek met een duidelijke knipoog naar de corebusiness van het bedrijf. De etalage is smaakvol ingericht, hetgeen perfect aansluit bij de feestdagen”, zo laat de jury weten.

Ook Slaapidee met kunstenaar Elly Binkhorst en Meijers & Intersport met Daphne van Beuningen waren genomineerd. De jury heeft daarnaast een voorstel gedaan voor een aanmoedigingsprijs. Volgens de leden is Atelier Kokon daar dit keer de meest geschikte kandidaat voor. “Ze doen voor het eerst mee en hebben een leuke kerst/winteretalage opgebouwd en ingericht met een vrolijke, feestelijke uitstraling”, aldus de jury.

Bij alle deelnemers is onder meer gelet op originaliteit, integratie tussen kunstwerken en de etalage, harmonie en de uitstraling richting het publiek. De wedstrijd is een initiatief van Stichting Nunspeet uit de Kunst en Nunspeet Onderneemt Samen.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Beuningen  Nunspeet  Voorst Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie