RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
28 december 2021 9:01


ChristenUnie: Samen recht doen
Foto: ChristenUnie: Samen recht doen
ChristenUnie: Samen recht doen Foto: Christenunie Nunspeet

- Met deze slogan spitst de campagne van de ChristenUnie (CU) voor de gemeenteraadsverkiezing zich toe op 3 speerpunten: transparante en betrouwbare overheid, een toekomstig bestendig Nunspeet voor ons en onze kinderen en een samenleving waarin iedereen meetelt. Huidig raadslid en lijsttrekker Jennifer Elskamp: “Wij zijn een partij voor alle inwoners, van jong tot oud, van arm tot rijk. We maken ons hard voor een samenleving waarin iedereen meetelt. Dat hebben we afgelopen periode gedaan en dat blijven we doen.”

Het team waarmee de ChristenUnie de verkiezingen ingaat is een sterk maatschappelijk betrokken team. Naast lijsttrekker Jennifer Elskamp staan ook Gerben Pluim, Arie Harteveld, Kees Smit, Jeroen Marcus, Alice van de Steeg, Paul Heikoop en Gert van den Berg bovenaan de lijst. Roël van ’t Slot (bestuurslid): ‘Het viel ons als selectiecommissie op hoe maatschappelijk betrokken alle kandidaten zijn. Een sterk en divers team, met verschillende expertises. Een mooie balans tussen ervaring, zowel lokaal als landelijk, en nieuwkomers. Wij hebben er vertrouwen in dat dit team veel gaat betekenen voor de inwoners van Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.” Gerben Pluim, Alice van Steeg en Jeroen Marcus zijn toegetreden tot de steunfractie en leveren, samen met de huidige steunfractieleden Heimen Jansen en Jan-Willem Dollekamp, al een mooie bijdrage aan de afwegingen die in de fractie gemaakt worden.

Huidig fractievoorzitter Evert Leusink zal niet terugkeren op de lijst. Zijn ervaring gaat gemist worden in de fractie. Evert: “Het is straks aan de nieuwe fractie om voort te zetten wat we in de afgelopen jaren bereikt hebben. Ik heb er vertrouwen in dat dat goed gaat komen.” De kandidaten zijn op 4 december gestart met een campagnedag. Gert van den Berg heeft daar een workshop gegeven over motieven en politiek. Hij heeft de kandidaten aangespoord om vooral volksvertegenwoordiger te zijn. Gert: ”Participatie is een belangrijke taak van de raadsleden. We willen proactief zijn en niet wachten totdat de mensen de raadsleden opzoeken”. In de campagne zal de ChristenUnie vooral in gesprek gaan met inwoners om input op te halen voor de komende raadsperiode. Dat gaan ze op verschillende manieren doen. Houd dus de communicatie daarover in de gaten.

Afbeelding
ChristenUnie: Samen recht doen Foto: Christenunie Nunspeet

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Politiek 

de belofte de belofte - live nieuws politiek nunspeet gemeente nunspeet vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie