RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
21 mei 2022 15:54


Pearle door zonder Fred Vergoessen
Foto: Pearle door zonder Fred Vergoessen
Laatste werkdag voor Fred Vergoessen bij Pearl Nunspeet. Foto: RTV Nunspeet

- Zaterdag 21 mei was zijn laatste werkdag in de Pearle Optiekzaak in Nunspeet. Na een aantal jaren bedrijfsleider te zijn geweest in een optiekzaak in Hoogeveen, besloot hij voor zichzelf te beginnen en startte de Pearle-vestiging in Nunspeet.

Na 23 jaar als franchiser wil Fred Vergoessen wat meer ruimte voor zichzelf en tijd krijgen voor andere leuke dingen, waaronder kleinkinderen. "Ik heb het werk hier in de winkel altijd met veel plezier gedaan, maar het slokt bijna al je tijd op. De verantwoordelijkheid voor een zaak stopt niet als de deuren sluiten, je blijft ermee bezig of je alles wel geregeld hebt zoals nodig is. En er een tijdje samen op uit met mijn partner Monique was nauwelijks mogelijk. Het zou een te groot gat veroorzaken in de winkel. "

Monique blijft in de zaak die nu is overgenomen door Pearle. "Zelf ga ik door als ZZP-er als freelance opticien. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Ik kan meer zelf over mijn agenda beschikken en kan ik ook nee zeggen als dat zo uitkomt. Als freelancer stel ik me beschikbaar om collega’s te helpen die door welke oorzaak dan ook, behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning. Zij zijn er mee geholpen en ik kan mijn vak blijven uitoefenen", aldus Fred Vergoessen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Hoogeveen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie