Ankeiler: Vandaag, 14 september, is de Coop in Uddel na één dag sluiting heropent als Boon’s Markt, Zij zijn daarmee de eerste Boon’s Markt op de Veluwe.

- Vandaag, 14 september, is de Coop in Uddel na één dag sluiting heropent als Boon’s Markt, Zij zijn daarmee de eerste Boon’s Markt op de Veluwe. Deze keten is in Nederland met name actief de regio Rotterdam-Rijnmond en de Betuwe en heeft ambitie om te groeien.

Overname Coop door Plus

Door de overname van supermarktketen Coop door concurrent Plus kwam het bestaansrecht van de enige supermarkt in Uddel in gevaar. Van de Autoriteit Consument & Markt mocht de Coop namelijk geen Plus worden, omdat er al een Plus zit in het naburige dorp Elspeet. Veel inwoners maakten zich al zorgen over de afstand die zij moesten gaan overbruggen als zij boodschappen wilden gaan doen.

Geruchten

De huidige bedrijfsleider van de supermarkt Evert-Jan van Egteren, die tevens opvolger van de familie Schouten is, stelt dat van een verdwijning van de supermarkt nooit sprake is geweest. Het duurde even voordat er een oplossing was gevonden, dan worden mensen onzeker en gaan geruchten de ronde doen. Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel