RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
6 december 2022 10:06


Oliebollenverkoop in St Jansdal keert terug
Foto: Oliebollenverkoop in St Jansdal keert terug
Oliebollen voor het goede doel. Foto: Eigen foto

- Ondertussen een traditie: de jaarlijkse oliebollenverkoop in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Oliebollen, appelkanjers en appelbeignets van de makelij van Hop Taartenshop uit Harderwijk worden verkocht voor het goede doel, nu al voor de 21ste keer.

De opbrengst van de verkoop van alle winterse lekkernijen is dit jaar bestemd voor drie goede doelen. De eerste is Stichting Vrienden van het St Jansdal. Deze stichting zet zich in om met de opbrengst van donaties en giften extra voorzieningen voor patiënten in het St Jansdal te realiseren die buiten het reguliere budget van het ziekenhuis zelf vallen. Het tweede goede doel is MMM Zorgboerderij uit Zeewolde, waar het werken op de boerderij als dagbesteding wordt aangeboden. Gezinshuis van Zundert in Ermelo is het derde goede doel. In het gezinshuis worden kinderen opgevangen die uit huis geplaatst worden en op die manier een veilige en stabiele woonsituatie geboden. Ook laat het St Jansdal weten dat er nog duizend euro beschikbaar is voor een vierde zorgdoel in de regio van het ziekenhuis. Weet u nog een zorgdoel? Via de contactgegevens op de website kunt u laten weten welk doel gesteund kan worden.

Oliebollenkraam

De oliebollenkraam in het St Jansdal staat de hele maand december op de woensdag van 10:00 tot 16:00 uur in de centrale hal van Harderwijk. Van donderdag 29 t/m zaterdag 31 december staat de kraam er ook, en zelfs nog een uurtje langer: van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag 30 december staat de kraam van 09:00 tot 14:00 uur ook in St Jansdal locatie Lelystad. Ook kunnen er oliebollen worden besteld voor de jaarwisseling bij de kraam in het St Jansdal. Kijk voor meer informatie over het bestellen op: www.stzorgvoordezorg.nl.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Ermelo  Harderwijk  Lelystad  Zeewolde  Zundert Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie