RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
5 februari 2023 19:30


Carnavalskraker gelanceerd van 'Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit'
Foto: Carnavalskraker gelanceerd van 'Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit'
De Sfeermakers gaan los met hun fluit. Foto: De Sfeermakers

Er breken drukke tijden aan voor het Doetinchemse feestduo De Sfeermakers. Ze liften mee op een regelrechte internethit die ontstond in het televisieprogramma LOL: Last One Laughing van Prime Video. Een blokfluit speelt daarin vol onderbroekenlol de hoofdrol.

Doel van het televisieprogramma LOL: Last One Laughing is dat grappenmakers vooral níet lachen om elkaars humor, maar dat lukt natuurlijk maar met de allergrootste moeite. Vorige week bezorgde komiek Bas Hoeflaak niet alleen zijn collega's een lachstuip. Om het gortdroge liedje, waarin Hoeflaak aankondigt 'wat te gaan spelen op zijn fluit', lachte half Nederland tranen met tuiten.

Pim Leeflang en Bob Visser uit Doetinchem vormen De Sfeermakers en herkenden meteen een carnavalshit in het nummer, dat de titel Ik Ga Zo Lekker Spelen Op Mijn Fluit kreeg. En dus doken de twee de studio in om daar hun eigen versie op te nemen. "We wilden eigenlijk iets anders opnemen voor carnaval, maar we zagen dat filmpje en we kwamen niet meer bij. Hoe leuk zou het zijn om daar een carnavalsplaat van te maken?"

Zo gezegd, zo gedaan en binnen een mum van tijd was die eigen versie geboren. Wat vind jij ervan?

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Doetinchem Nieuws 

doetinchem carnaval voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie