Lead image 1:
Lead image TXT 1: Houtdorp Nunspeet 2023. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Houtdorp Nunspeet 2023. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Houtdorp Nunspeet 2023. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Het huttenbouwfestijn Houtdorp in Nunspeet is vandaag tot een einde gekomen. De jonge bouwers zijn moe maar voldaan en hebben nu al zin in volgend jaar.

- Het huttenbouwfestijn Houtdorp in Nunspeet is vandaag tot een einde gekomen. De jonge bouwers zijn moe maar voldaan en hebben nu al zin in volgend jaar.

Drie dagen lang mochten ze sjouwen, timmeren en zagen om de mooiste hutten te bouwen. Vandaag was de laatste dag en mochten ze de boel ook nog een beetje kleur geven met verf. De hutten zijn dit jaar soms enorm groot geworden, sommige hutten zijn aan elkaar verbonden met een loopbrug of voorzien van een glijbaan. Ook hebben sommige teams mooi afdakjes gebouwd zodat ze droog zaten tijdens de buien die soms voorbij kwamen.

De deelnemers allemaal onder de 13 waren stuk voor stuk enthousiast en willen volgend jaar sowieso weer mee doen. Er zijn dit jaar wat meer pleisters uitgedeeld dan vorig jaar maar ook het aantal deelnemers was groter dus al met al viel dat reuze mee. Eén van de deelnemers Benjamin schraapte met zijn been langs een scherpe spijker en moest voor de zekerheid even langs het ziekenhuis gister, maar ook hij was er vandaag weer gewoon bij want het viel allemaal gelukkig mee.

We hebben een aantal foto's gemaakt van het eindresultaat, de kinderen zijn er zelf enorm trots op. Houtdorp 2023 was een groot succes en de kinderen kunnen niet wachten tot volgend jaar.

Houtdorp Nunspeet 2023 - Foto: RTV Nunspeet
Houtdorp Nunspeet 2023 - Foto: RTV Nunspeet
Houtdorp Nunspeet 2023 - Foto: RTV Nunspeet
Houtdorp Nunspeet 2023 - Foto: RTV Nunspeet
Houtdorp Nunspeet 2023 - Foto: RTV Nunspeet
De bouwers werden ook nog live geïnterviewd voor radio Nunspeet - Foto: RTV Nunspeet
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel