Lead image 1:
Lead image TXT 1: De wandelaars bij Paleis Soestdijk. Foto: Eigen foto
Ankeiler: Bianca van ’t Hul uit Nunspeet 'loopt' op zaterdag 7 oktober maar liefst 5 km op Het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds.

- Bianca van ’t Hul uit Nunspeet 'loopt' op zaterdag 7 oktober maar liefst 5 km op Het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds. Bianca doet mee aan de sponsorloop om geld in te zamelen voor onderzoek naar onbekende spierziekten.

Bianca is zelf rolstoel gebonden vanwege een bindweefsel syndroom, waardoor zij veel spieruitval heeft. "Ik vind dit een heel belangrijk doel en nu ik het nog kan wil ik mij hier graag voor inzetten. Met dit mooie initiatief hoop ik minimaal € 1.000,00 op te halen voor het Spierfonds, ik zit nu op € 500,00 dus we gaan de goede kant op," vertelt Bianca. Wil je Bianca ook helpen dan kun je haar hier sponsoren.

Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert voor de vierde keer Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Gezamenlijk hebben de wandelaars één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De ontwikkelingen hiervoor gaan ongelooflijk snel. Deelnemers kunnen uit 5 verschillende afstanden kiezen die allemaal rolstoeltoegankelijk zijn. Dus sponsor of wandel mee om de achteruitgang van spierziekten te stoppen! Samen gaan ze de strijd aan in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk. Ook dit jaar is beschermvrouwe Prinses Beatrix weer aanwezig bij Het Oranjepad. Ze zijn vereerd en trots dat zij er weer bij is en kijken uit naar haar komst.

Het Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds is de aanjager van de strijd tegen spierziekten. Door samen te werken, en te financieren, stimuleren ze wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling voor de 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Het geld hiervoor brengen ze bijeen met hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is, en vele, vele anderen die ieder op hun eigen manier kracht maken tegen spierziekten. Door te geven, te collecteren, te delen in actie te komen.

De wandelaars bij Paleis Soestdijk - Foto: Eigen foto
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel