Lead image 1:
Lead image TXT 1: Het winnende team uit Linschoten. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Burgemeester Blom mocht de prijs uitreiken aan de winnaars. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Na voorrondes met deelname van 72 korpsen uit heel Nederland streden zaterdag 23 september de vijf finalisten om de beste plaatsen tijdens enerverende brandweerwedstrijden in Nunspeet.

- Na voorrondes met deelname van 72 korpsen uit heel Nederland streden zaterdag 23 september de vijf finalisten om de beste plaatsen tijdens enerverende brandweerwedstrijden in Nunspeet. Brandweercorps Linschoten ging er met de winst vandoor.

Onze collega Noah was in de ochtend aanwezig om verslag te doen van deze landelijke finalewedstrijd. De deelnemende finalisten waren de korpsen Blaricum, Linschoten, Beverwijk, Gemert en Bladel. De organisatie was in handen van het korps Nunspeet. Het doel van deelname aan de vaardigheidstoetsen is om naast vaardig te worden, ook vaardig te blijven. Er waren pittige opdrachten uit te voeren.

Burgemeester Celine Blom mocht in de brandweetrkazerne van Nunspeet de prijswinnaars bekendmaken en riep de vijf bevelvoerders naar voren. Als vijfde eindigde het korps van Beverwijk, de vierde plaats was voor Blaricum, derde werd Bladel, tweede het korps uit Gemert en de eerste plaats was voor het korps uit Linschoten. En daar moest op gedronken worden!

Het winnende team uit Linschoten - Foto: RTV Nunspeet
Burgemeester Blom mocht de prijs uitreiken aan de winnaars - Foto: RTV Nunspeet
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel