Lead image 1:
Lead image TXT 1: Rugslag. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Rustmomentje te midden van zijn familie. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Het welverdiende zwemdiploma A. Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: De opa van Jouk, Noël, Jarvin, Esmee, Fenne en Rins wilde zijn kleinkinderen laten zien dat ook opa's nog best een zwemdiploma kunnen halen. Vanmiddag was het dan zover.

- De opa van Jouk, Noël, Jarvin, Esmee, Fenne en Rins wilde zijn kleinkinderen laten zien dat ook opa's nog best een zwemdiploma kunnen halen. Vanmiddag was het dan zover. Onder toeziend oog van zijn familie en met name zijn kleinkinderen, die met juigborden aanwezig waren, sprong opa Bela van de Steeg gekleed te water en legde hij de diverse proeven van bekwaamheid af. Daarna ontving hij onder luid applaus zijn welverdiende A-diploma.

Opa van de Steeg meldde zich bij sport- en recreatieentrum De Wiltsangh en nam zwemlessen. Ook ging hij trainen om conditioneel aan de eisen van het zwemdiploma te kunnen voldoen. Met kleding aan te water springen, door het gat zwemmen, schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl, rugcrawl, zelfstandig uit het water klimmen, drijven op buik en rug en watertrappelen: opa deed het allemaal. Het aanwezige publiek genoot mee van de jeugdige prestaties van opa en zijn inzet werd alom geprezen. En na de laatste opdracht sprong zijn zweminstructrice spontaan het water in om hem als eerste te feliciteren.

Het welverdiende zwemdiploma A - Foto: RTV Nunspeet

Je bent dus nooit te oud om te le...!

Met kleding te water - Foto: RTV Nunspeet
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel