Ankeiler: Hulshorst heeft wederom twee belangrijke punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Wageningen werd zeer teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld.

- Hulshorst heeft wederom twee belangrijke punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Wageningen werd zeer teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld. Zo heeft Hulshorst binnen acht dagen vier punten verspeeld aan twee ploegen uit Wageningen.

Hulshorst, met gelegenheid spits Bram van Duinen, begon nog wel goed aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong. Het was Jesper den Herder die in de 8e min. via een prachtig afstandsschot Hulshorst op een 1-0 voorsprong zette. De supporters gingen er even goed voor zitten. Met zo’n vroege voorsprong zou het wel eens een mooie middag met veel doelpunten kunnen worden, dachten ze. Niets was minder waar! Hulshorst verzandde weer in het oude liedje. Veel breiwerk zonder tot een fatsoenlijke doelpoging te komen. De gedachte was volgens mij, het is 1-0 achter houden ze de nul wel dus… . Inderdaad de achterhoede van Hulshorst was de laatste weken zo safe als de bank van Zwitserland, maar bleek ook een steekje te kunnen laten vallen. Via een zeer schaarse aanval van Wageningen stond er in de 39e minuut zomaar 1-1 op het scorebord. Hulshorst stond erbij en keek ernaar.

Tweede helft

Hulshorst moest de 2e helft aan de bak om niet weer twee onnodige punten te verspelen. Vlak na rust spatte een schot van Erik van Duinen uiteen op de paal. Al vorderend in de 2e helft was het spel net het weer, het werd slechter en slechter. Hulshorst moest zelfs oppassen om niet tegen nog een treffer aan te lopen daar de counters van Wageningen vaak zeer gevaarlijk waren. Met het inbrengen van twee nieuwe spitsen, Mel Mijdema en Jordy Bosch, probeerde trainer van den Hul de bakens nog te verzetten, maar daar was het al te laat voor. Diep in de wedstrijd was het Timothy de Haan, die nog een geweldige kans kreeg, maar ook deze werd, geheel in de stijl van de wedstrijd, om zeep geholpen.

AZ uit Arnhem ging er, door zelf te winnen en door het gelijkspel van Hulshorst, met de 1e periode vandoor. Hulshorst staat nog wel steeds 2e, maar moeten nu toch wel weer wedstrijden gaan winnen, willen ze niet wegvallen uit de "kopgroep" van deze 5e klasse. Dat moet dan a.s. zaterdag gebeuren en dan spelen wederom thuis en wel tegen ZVV’56 uit Apeldoorn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel