Ankeiler: JONG&Politiek wil de belangen van jongeren in Nunspeet blijven behartigen in de lokale politiek en zij die dat wensen door laten stromen naar politieke partijen in Nunspeet.

- JONG&Politiek wil de belangen van jongeren in Nunspeet blijven behartigen in de lokale politiek en zij die dat wensen door laten stromen naar politieke partijen in Nunspeet. Sinds dit jaar krijgen ze geen subsidie meer vanuit Den Haag. Daarom is een beroep gedaan op de gemeente Nunspeet. De jongeren vonden steun bij de burgemeester en bij leden van de commissie Algemeen Bestuur. Het resultaat: financiering vanuit de gemeente.

Vol enthousiasme vertellen de jongelui over de toekomst. Ze willen een platform zijn voor de jongeren in Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Nunspeet. Ook willen ze zichzelf ontwikkelen en de (sociale) omgeving leren kennen door middel van cursussen, workshops, werkbezoeken en excursies.

Inmiddels zijn de jongeren bezig om voorstellen te schrijven die alle partijen wellicht kunnen meenemen in hun programma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.