Ankeiler: De Oranjevereniging Nunspeet is bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag 2021.

De Oranjevereniging Nunspeet is bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag 2021. De afgelopen weken is het bestuur regelmatig met elkaar in gesprek geweest om te kijken hoe ze het dit jaar neer kunnen gaan zetten in Nunspeet.

De Oranjevereniging is enthousiast om weer wat te organiseren voor iedereen in Nunspeet daarom heeft men de afgelopen tijd ook veel contact met elkaar gehad om te kijken wat er mogelijk is, zegt voorzitter van de Oranjevereniging Henry Stulen tegen RTV Nunspeet.

Bestuurslid Jacolien Ponsteen zegt: “je moet gewoon kijken wat kan. We zijn ook aangesloten bij de bond van Oranjeverenigingen, dat is een landelijke organisatie, en die heeft een nieuwsbrief uitgezonden, wat kan je allemaal online organiseren of coronaproof in ieder geval. Daar stonden best wel dingen in die we vorige jaar ook al gedaan hebben, dus we waren eigenlijk al op de goede weg bezig. We zijn afhankelijk van de komende persconferenties. Ik ben benieuwd wat daar uitkomt”, zegt Jacolien Ponsteen.

De Oranjevereniging heeft wel een programma ingedachten die ze kunnen gaan uitvoeren. Na de ervaring van vorig jaar weet de vereniging nu hoe het werkt en wat er kan. En kunnen ze het anders doen dan vorig jaar.

De Oranjevereniging wil ook dit jaar kijken of ze alle doelgroepen kunnen bereiken. Van de jeugd tot en met de ouderen. En kijken of ze voor elke groep iets kunnen organiseren. Eerst moeten ze kijken wat er kan en of ze daar vergunningen voor nodig hebben. “Het is echt nog helemaal in de kinderschoenen”, zegt Jacolien.

Henry Stulen zegt dat ze graag wat in de Veluvine willen gaan doen voor de basisschoolkinderen. Verder denkt men aan een fiets en een autopuzzeltocht die ze willen organiseren. En er wordt gedacht aan een online bingo. “En we gaan dan ook nog even kijken of we zoals afgelopen jaar met medewerking van RTV Nunspeet iets kunnen doen samen met de andere Oranjeverenigingen”, zegt Henry.

Via de website, Facebook en Instagram zal de Oranjevereniging de inwoners op de hoogte houden van haar activiteiten. De Oranjevereniging hoopt halverwege maart het programma voor 2021 klaar te hebben.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel