RTV Nunspeet - Sport

Sportnieuws

 • Information
  20 februari 2021 18:03

  Annemarie Worst tweede in Sint-Niklaas

  SINT-NIKLAAS - Tijdens de voorlaatste veldrit van dit seizoen is Annemarie Worst als tweede over de finish gekomen. In Sint-Niklaas ging de titel naar Denise Betsema.
 • Information
  15 februari 2021 19:03

  Jeugdvoetbaldagen bij vv Hulshorst

  Maandag 3 en dinsdag 4 mei, zijn er bij de voetbalvereniging vv Hulshorst op sportpark De Eendracht de jeugdvoetbaldagen. Dit zijn uitdagende dagen voor alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar).
 • Information
  15 februari 2021 15:35

  Oud Nunspeetse Manon Bakker finisht als tweede maar voor Wereldkampioene Brand

  Manon Bakker, geboren in Nunspeet en nu wonend in Swifterbant, is afgelopen zaterdag bij het veldrijden op een verraderlijk parcours in Eeklo, tweede geworden achter winnares Denise Betsema. Met deze tweede plaats bleef ze wel wereldkampioene Lucinda Brand voor die als derde eindigde.
 • Information
  15 februari 2021 10:26

  Velden vv Nunspeet niet betreden

  Door de sneeuwval van vorig weekeinde en de weersverwachting van aankomende week zullen er op de velden van de voetbalvereniging Nunspeet geen trainingen en andere activiteiten plaatsvinden. Hoewel de dooi in zal zetten is de grond nog bevroren.
 • Information
  13 februari 2021 19:49

  Schaatsen op de ijsbaan in Hulshorst (video)

  Op de schaatsbaan in Hulshorst kunnen de kinderen op het veld achter de molen in Hulshorst weer lekker schaatsen. Het ijs ligt er goed bij zegt ijsmeester André Hop van de IJsclub Hulshorst.
 • Information
  11 februari 2021 14:10

  Schaatsenslijper André is te druk om zelf te schaatsen

  Op de randmeren wordt volop geschaatst, maar niet door oud-marathonschaatser André Klompmaker. Hij moet eerst nog enkele honderden schaatsen slijpen.
 • Information
  11 februari 2021 10:55

  Gertjan Boeve nieuwe assistent-trainer vv Nunspeet

  De voetbalvereniging Nunspeet laat weten dat Gertjan Boeve komend seizoen de nieuwe assistent-trainer bij vv Nunspeet gaat worden. Hij gaat Lucas Hoekman bijstaan en tekent een overeenkomst voor 1 seizoen.
 • Information
  10 februari 2021 18:30

  Sneeuwruimers gezocht om tribune vv Nunspeet sneeuwvrij te maken

  Woensdagmiddag is er bij de voetbalvereniging Nunspeet begonnen met het sneeuw vrijmaken van de tribune. De sneeuw die de afgelopen dagen is gevallen ligt op de houten vloer op en onder de stoelen van de tribune.
 • Information
  09 februari 2021 16:28

  Marnix Tissingh terug in de selectie en Bram van de Worp verlengt

  Begin deze week werd bekend dat 14 spelers van het eerste elftal hun contract hebben verlengd bij de voetbalvereniging Nunspeet. Het bestuur meldt dat Marnix Tissingh ook terugkeert bij de vereniging, na een aantal jaren te hebben gespeeld bij V.V.O.G.
 • Information
  07 februari 2021 17:29

  Geen trainingen en andere activiteiten op voetbalvelden

  Door de sneeuwval van afgelopen nacht en de weersverwachting van aankomende week zullen er geen trainingen en andere activiteiten op de velden plaatsvinden tot en met zondag 14 februari. Het bestuur roept iedereen op om zowel de gras- als de kunstgrasvelden niet te betreden.
 • Information
  04 februari 2021 13:11

  Halve marathon van Nunspeet gaat niet door

  NUNSPEET - Dit jaar is er wederom geen halve marathon van Nunspeet. De marathon was gepland op zaterdag 27 maart.
 • Information
  03 februari 2021 16:30

  Nieuwbouw Sypel Harderwijk van start met uitgraven kelder

  Woensdag 3 februari gaf wethouder sport Marcel Companjen van de gemeente Harderijk, het startsein voor de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Sypel in Harderwijk De eerste werkzaamheden bestaan uit het uitgraven van een kelder achter het complex voor de nieuwe waterbehandelingsinstallaties. De kelder wordt gebouwd voordat de sloop van de oude gebouwen van start gaat.
 • Information
  02 februari 2021 16:16

  Regionale samenwerkingsagenda sport vastgesteld

  De samenwerkingsagenda Sport en Bewegen Noord-Veluwe 2020-2023 vastgesteld. De agenda beschrijft acht onderwerpen waarin de Noord-Veluwse gemeenten de komende jaren gezamenlijk optrekken.
 • Information
  02 februari 2021 15:49

  Harderwijker Sportpenning voor Lisa Kruger

  De Harderwijkse Lisa Kruger is door wethouder Marcel Companjen digitaal gehuldigd voor haar eerste prijs op het NK 200 meter wisselslag. Lisa is momenteel op trainingskamp met het Nederlandse paralympisch zwemteam.
 • Information
  01 februari 2021 15:37

  Contractverlenging hoofdtrainer Norbert Koelewijn bij vv Elspeet

  Sinds dit seizoen is Norbert Koelwijn als hoofdtrainer verbonden aan de voetbalvereniging Elspeet. Bij zijn aanstelling heeft de vereniging destijds bewust de keuze gemaakt om hem twee seizoenen de gelegenheid te geven om zijn visie en plannen, zoals hij die bij zijn sollicitatie presenteerde, uit te voeren.
 • Information
  30 januari 2021 17:04

  Annemarie Worst pakt weer zilver op het WK Veldrijden

  NUNSPEET - Annemarie Worst heeft zilver gepakt op de WK Veldrijden in het Belgische Oostende. De 25-jarige Nunspeetse moest na een spannende race uiteindelijk haar meerdere erkennen in Lucinda Brand.
 • Information
  27 januari 2021 18:36

  Zwart-Wit ’63 doet dringende verzoek aan ouders van de vereniging

  HARDERWIJK - De voetbalvereniging Zwart-Wit’63 uit Harderwijk spreekt op haar website over de rellen en de vernielingen in Harderwijk en doet een beroep aan de ouders van haar leden. “Het zal jullie niet ontgaan zijn: het verzoek tot ‘rellen’ en ‘vernielingen’ in onze stad”, zo begint de vereniging op haar website.
 • Information
  25 januari 2021 17:55

  Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten

  NUNSPEET - Scouting Nunspeet gaat thuis door met de scoutingopkomsten. Er worden allerlei leuke activiteiten verzonnen door Scouting Nunspeet om tóch met scouting bezig te zijn.
 • Information
  25 januari 2021 14:51

  Worst en Nieuwenhuis naar WK Veldrijden

  NUNSPEET - Annemarie Worst en Joris Nieuwenhuis starten komend weekend op het WK Veldrijden in het Belgische Oostende. Annemarie Worst uit Nunspeet werd vorig jaar tweede op het WK achter Ceylin Alvarado, ook nu weer de topfavoriet voor goud.
 • Information
  25 januari 2021 10:46

  JOGG stimuleert jonge ouders gezonde keuzes te maken

  ‘Ik heb trek, mag ik iets lekkers?’, iedere ouder kent wel deze vraag. Maar welk tussendoortje geef je tussen de maaltijden door en hoeveel? Dit blijken veel ouders lastig te vinden.
 • Information
  24 januari 2021 13:40

  Lucas Hoekman nieuwe hoofdtrainer bij vv Nunspeet

  Het bestuur en de Technische Commissie van de vv Nunspeet hebben besloten om het contract van hoofdtrainer Erwin Brem niet te verlengen. Brem is sinds het seizoen 2019/2020 hoofdtrainer van de vv Nunspeet.
 • Information
  21 januari 2021 16:15

  Sportbedrijf Nunspeet mist het bezoek van haar trouwe klanten

  Met de invoering en daarna ook nog eens verlenging van de lockdown mist Sportbedrijf Nunspeet het bezoek van haar trouwe klanten aan de sportaccommodaties. Om het contact nauw te houden met haar bezoekers werken zij achter de schermen er hard aan om hun betrokkenheid te kunnen laten zien op diverse manieren.
 • Information
  21 januari 2021 10:34

  Gemeente Harderwijk feliciteert haar sporters

  HARDERWIJK - Elk jaar organiseert de gemeente Harderwijk de Sportverkiezingen. Inwoners kunnen stemmen op hun favoriete sporter van het jaar.
 • Information
  20 januari 2021 11:01

  Twee jubilarissen in het zonnetje gezet bij vv Hulshorst (video)

  Een tweetal jubilarissen van de vv Hulshorst zijn begin deze week verrast vanwege hun 50-jarig lidmaatschap. Het gaat om Geurt de Zwaan en Peter van Olst.
 • Information
  18 januari 2021 15:20

  DStraVa-week, een groot succes

  Geen competitievoetbal, geen winterstop en geen Nieuwjaarsloop. Maar… wat dan wel? DSV’61 weet ondanks de coronabeperkingen toch de nodige activiteiten voor spelers en supporters te organiseren.
 • Information
  16 januari 2021 15:30

  IJs gaat er niet komen achter de molen in Hulshorst: “De baan lijkt wel een vergiet”

  Afgelopen week vertelde André Hop nog enthousiast aan RTV Nunspeet dat de pomp van de ijsbaan in Hulshorst was aangezet. Nu een paar dagen verder ziet de baan er heel anders uit.
 • Information
  14 januari 2021 20:38

  Viervoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings op crossbaan in Nunspeet

  NUNSPEET - In Nunspeet is de crossbaan weer open. Wethouder sport van de gemeente Nunspeet heeft aan het bestuur van de crossbaan aangegeven dat de gemeente blij is dat de baan weer open is.
 • Information
  13 januari 2021 18:35

  Kan er straks weer geschaatst worden in Hulshorst?

  HULSHORST - De pomp van de ijsbaan in Hulshorst is woensdagmiddag weer aangezet. Deze zal een paar dagen aan blijven staan totdat de baan op de goede hoogte is.
 • Information
  13 januari 2021 18:02

  Natuurlijk Samen Spelen aan de Julianastraat

  Aan de Julianstraat in Nunspeet konden de kinderen van de basisscholen op het sportveldveldje naast De Bron weer lekker buitenspelen en verschillende beweegactiviteiten doen. Deze middag is door Nunspeet Beweegt speciaal voor de kinderen georganiseerd.
 • Information
  06 januari 2021 16:23

  Nuborgh College Veluvine in actie voor Voedselhulp Nunspeet (video)

  Vanaf 18 december tot en met 17 januari proberen leerkrachten en leerlingen van het Nuborgh College Veluvine zoveel mogelijk kilometers af te leggen door te fietsen, wandelen of hard te lopen. Dit doen ze voor het goede doel: Voedselhulp Nunspeet.