RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
19 augustus 2021 15:17


Bestuurder zwaargewond bij ongeval in Elspeet
Foto: Bestuurder zwaargewond bij ongeval in Elspeet
Politie is ter plaatse geweest. Foto: Pixabay

- Bij een eenzijdig ongeval op de Staverdenseweg in Elspeet, ter hoogte van het Kulturhus, is in de nacht naar donderdag toe een automobilist zwaargewond geraakt. De bestuurder van de auto reed tegen een boom. Vermoedelijk heeft de bestuurder in een bocht de macht over het stuur verloren.

De auto raakte bij dit ongeval total loss. Door de harde klap tegen de boom lagen de stukken van de auto over de hele weg. De bestuurder is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Overdag was goed te zien hoe hard de klap geweest moet zijn. De boom waar de auto tegenaan geklapt was, is zwaar beschadigd en de bladeren liggen op de grond. Rondom de boom is de stoep omhoog gekomen.

De politie is nog met een onderzoek bezig of de bestuurder mogelijk te veel heeft gedronken. Dit moet nog worden vastgesteld. Er is in ieder geval bloed afgenomen.

De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Een buurtbewoonster laat aan de redactie weten dat er op de Staverdenseweg met regelmaat veel te hard wordt gereden. Ook deze nacht was het twee keer achter elkaar vertelde ze. De eerste auto kwam rond 00.30 uur met hoge snelheid voorbij rijden. De tweede auto was even later en kwam tegen een boom. tot stilstand.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie