RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
2 september 2021 7:47


Agro Tuin en Dier gaat nieuw bouwen
Foto: Agro Tuin en Dier gaat nieuw bouwen
Dit gaat het worden. Foto: Van Asselt Bouwadvies

NUNSPEET - Om voorbereid te zijn op de toekomst hebben eigenaren CorJan Willemsen en Willie Vos van Agro Tuin en Dier grootse plannen. Het gehele complex aan de Molenweg gaat tegen de vlakte en zal worden vervangen door nieuwbouw.

Alle architecten van de gemeente Nunspeet waren uitgenodigd om een passend plan te bedenken voor de nieuwbouw tussen twee monumenten in; de boerderij en molen de Duif. De plannen van architect Van Asselt uit Elspeet spraken het meest aan en zal ten grondslag liggen aan een compleet nieuwe winkel waarbij de oppervlakte van 1000 m2 meer dan het dubbele van de huidige winkel zal bedragen.

Willemsen: “We zitten hier nu meer dan twintig jaar en zien dat we echt aan vernieuwing toe zijn. Er zijn nog asbestdaken en die moeten er zonder meer af. Dan kan je denken aan vervanging, maar er moet meer gebeuren. Daarom hebben we besloten het grondig aan te pakken en gaan we voor nieuwbouw. De landwinkel blijft bestaan en het voorste deel van de winkel is inmiddels omgebouwd tot dierenartspraktijk van Anne Schreurs. Dat zal zo blijven. We gaan eerst het achterste gedeelte nieuw bouwen, verhuizen dan de winkel daarheen en dan gaat de huidige winkel aansluitend nieuw gebouwd worden. Bij dit geheel komt dan een soort binnentuin.”

Voor mede-eigenaar Willie Vos betekent het een geweldige uitdaging. Zij zal CorJan Willemsen op termijn opvolgen. Al jaren is zij mede de drijvende kracht bij Agro Tuin en Dier en is erg blij met de nieuwe plannen. ”Op deze manier kunnen we volop verder de toekomst in. We zitten hier nu op een uitstekende locatie met Molenbeek als buren en straks de nieuwbouw van ‘t Hul Noord. De klantenkring is de laatste jaren flink uitgebreid en vanuit de hele regio weet men ons te vinden. Het is een bedrijf waar muziek in zit waar ik dan ook graag mijn energie in blijf steken.” De komende tijd is er ook een grote opruiming.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Buren  Nunspeet  Voorst Nieuws 

buren energie tuin muziek nunspeet gemeente nunspeet elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie