RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
11 september 2021 11:15


‘Dankbaar dat mensen komen en elkaar hier ontmoeten’
Foto: ‘Dankbaar dat mensen komen en elkaar hier ontmoeten’
Venstermarkt groots opgezet. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Hoewel het voor Het Venster ieder jaar fijn is een extra centje te verdienen met de Venstermarkt, is het sociale aspect ervan nog belangrijker.

Directeur John Hoving maakt een praatje met menig bezoeker en is blij dat het weer kan. “We wilden het echt door laten gaan, juist vanwege het feit dat mensen weer elkaar zien. Ik ben onder de indruk van hoeveel oudere mensen hier vandaag zijn omdat ze er even uit willen. Geld interesseert me nu niks. Ik ben dankbaar dat mensen komen en elkaar kunnen ontmoeten.”

De markt is groots opgezet en deels opgezet bij Seewende. Via een looproute weten bezoekers de juiste route te belopen. “We hebben de hulp van de buren gevraagd en gekregen. Zodoende dat we de markt zo hebben kunnen neerzetten. Er staan ruim dertig kramen”, vertelt John.

Allerlei goede tweedehands spullen worden verkocht, maar ook zelfgemaakte artikelen en lekkere hapjes. “Ontmoeting en gezelligheid staat centraal. Als iedereen een beetje zijn verstand gebruikt dan kan er veel meer”, aldus de directeur.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Buren  Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie