Shoetime weg uit de winkelstraat én uit Nunspeet - RTV Nunspeet
Ankeiler: Nog een paar maanden voordat de deur definitief dichtgaat voor Shoetime Nunspeet. Tot en met eind december zal de winkel nog open zijn, maar daarna valt het doek.

NUNSPEET - Nog een paar maanden voordat de deur definitief dichtgaat voor Shoetime Nunspeet. Tot en met eind december zal de winkel nog open zijn, maar daarna valt het doek. Ook voor de vier medewerkers is het nieuws hard aangekomen. “We zijn een begrip hier en hebben zelfs klanten in de winkel die hier 25 jaar geleden ook al schoenen kochten met hun kinderen”, vertelt Rita.

Corona heeft er ingehakt bij de schoenenwinkel. “Het helpt natuurlijk niet mee als je de wintermaanden al dicht zit. Ook de online aankopen en de logistiek maakt dat het erg lastig wordt om de winkel goed te blijven draaien. Daarbij is het filiaal in Elburg in maart al gesloten en zijn wij in Nunspeet nog de enige vestiging in het noorden van het land. De focus van het bedrijf ligt ook sinds de fusering met Durlinger al meer op het zuiden.”

Rita werkt zelf elf jaar in de schoenenwinkel en vindt het net als veel klanten jammer dat het zo loopt. “Een hoop mensen vinden het nieuws erg om te horen en reageren verbaasd. Ze komen hier al zo lang. Gelukkig hebben wij als meiden het nog steeds leuk samen. We maken dit dan ook als team af”, aldus Rita.

Op dit moment is de opheffingsuitverkoop gaande. Het pand wordt gehuurd. De dames weten niet of er al een nieuwe gegadigde is die interesse heeft in de ruimte.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel