RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
18 september 2021 14:03


Schietspelbedrijf Hulshorst mikt op nieuwe plek, maar waar?
Foto: Schietspelbedrijf Hulshorst mikt op nieuwe plek, maar waar?
Airsoft is oorlogje spelen zonder verwondingen. Foto: Veluwe Airsoft

HULSHORST - De eigenaar van Veluwe Air Soft in Hulshorst zit met de handen in het haar. Het bedrijf waar klanten allerlei schietspellen kunnen spelen, zit al ruim acht jaar in Hulshorst bij Hotel de Beyaerd. Het hotel is echter verkocht en de nieuwe eigenaar wil dat het bedrijf de biezen pakt. Maar waar moet het bedrijf naartoe?

Je waant je met airsoft in het leger. Je kan verschillende scenario's spelen en het lijkt levensecht. Eigenaar Patrick van Putten: "Bij airsoft willen de beoefenaars de realiteit zo goed mogelijk nabootsen. Maar je raakt niet gewond." Het is dus eigenlijk niets anders dan volwassen mannen die oorlogje spelen in het bos? "Zo kan je het wel noemen."

Nieuwe eigenaar

In de ruim acht jaar dat Patrick in Hulshorst zit, heeft hij geïnvesteerd en uitgebreid. De grond is eigendom van Hotel de Beyaerd. Onlangs is het hotel verkocht en de nieuwe eigenaar van het hotel heeft Patrick laten weten dat hij weg moet. "Het komt behoorlijk hard aan en dan zit je met je handen in het haar. Wat nu? Wat gaan we nu doen? Daar schrik je wel van."

De tekst gaat verder onder de video

'Mijn kindje'

Patrick zoekt ondertussen naar een nieuwe locatie en hoopt het goed te regelen met de grondeigenaar. "Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk uit elkaar gaan", zegt Patrick daarover. "Maar ik wil ook door met het bedrijf. Dat is prioriteit nummer één, want anders zou het zonde zijn. Er zit hier bloed, zweet en tranen in. Het heeft groeipotentie en het is nog steeds mijn kindje."

Het hotel is nu eigendom van een grote keten die ook eigenaar is van Thermae 2000 en de koepelgevangenis in Arnhem. De nieuwe eigenaar heeft niet gereageerd op vragen van Omroep Gelderland.

Bekijk de gehele reportage

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Arnhem  Putten Nieuws 

hulshorst gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie