RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
21 september 2021 13:53


René Slager stapt op bij CDA Lokaal en sluit zich aan bij VVD
Foto: René Slager stapt op bij CDA Lokaal en sluit zich aan bij VVD
René Slager met zijn trouwe viervoeter. Foto: Eigen foto

NUNSPEET - Door gebrek aan vertrouwen heeft Nunspeter René Slager in januari dit jaar besloten uit CDA Lokaal te stappen. “Bij de verkiezing om het lijsttrekkerschap kreeg ik te weinig vertrouwen van de leden. Men koos voor een ander en daar heb ik mijn conclusie uit getrokken”, zo zegt Slager. De politicus had er geen vertrouwen in dat hij op een verkiesbare plek zou komen en is daarom weggegaan.

Nadat Slager in gesprek kwam met iemand binnen de VVD is hem gevraagd zich hierbij aan te sluiten. “Ik kom uit een VVD-nest en keer zo eigenlijk terug naar mijn basis”, vertelt hij.

In totaal is Slager acht jaar lid geweest van het CDA op lokaal niveau. Daarvoor kwam hij uit voor GemeenteBelang en nu bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zal hij de VVD vertegenwoordigen.

Fractievoorzitter van CDA Lokaal Koos Meijer respecteert zijn keuze. “René heeft nog veel ambities en die kunnen geen invulling krijgen binnen het CDA. Hij heeft daar zijn conclusies aan verbonden en dat respecteer ik. Wellicht lukt het wel bij de VVD. Bij ons is Wichert Stoffer aangesteld als lijsttrekker.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Politiek 

politiek nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie