RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
7 oktober 2021 9:52


André van Sloten draagt bungalowpark over aan nieuwe eigenaar en beheerder
Foto: André van Sloten draagt bungalowpark over aan nieuwe eigenaar en beheerder
Van Sloten (r) draagt hoefijzer over aan Hop (l). Foto: RTV Nunspeet

HULSHORST - Na 37 jaar eigenaar te zijn geweest van bungalowpark De Hoefstal in Hulshorst, vindt André van Sloten (64) het welletjes geweest. Hij heeft het kleinschalige park sinds 1 oktober overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Henry Franken. André Hop neemt de rol van parkbeheerder over.

Het park is in eerste instantie opgezet door vader Jan van Sloten, samen met zijn vrouw Jannie. Zij waren na de oorlog gestart met een winkel aan de Harderwijkerweg. Eind jaren vijftig verschenen er langzaamaan een paar bungalows achterop het terrein en dat is uiteindelijk uitgebreid naar veertien bungalows en tien stacaravans. Zoon André heeft het stokje overgenomen in 1984. “Ik liep als klein jongetje al mee met mijn vader. Het is me dus met de paplepel ingegoten”, vertelt hij.

Voor André Hop is het een nieuwe uitdaging. “M’n neef is dus nu eigenaar en die zag wel een kans voor mij om het park te beheren. Ik woon er tegenover en ben altijd op zoek geweest naar iets wat echt bij me past. Ik ga zorgen voor goed onderhoud, de ontvangst van de gasten en los eerste calamiteiten op.” Hop wordt hierin ondersteund door zijn vrouw Willy.

André van Sloten zal geen vreemd gezicht worden in Hulshorst. Hij heeft toegezegd altijd bij te willen springen mocht het nodig zijn. Daarnaast blijft hij ook in Hulshorst wonen en wel naast de molen. “Ik heb een huis gekocht dat op de geboortegrond van mijn moeder staat, dus hoe mooi is dat.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk  Nunspeet Nieuws 

wonen hulshorst gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie