RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
11 november 2021 13:34


Burgemeester gemeente Oldebroek sluit pand Hells Angels
Foto: Burgemeester gemeente Oldebroek sluit pand Hells Angels
Burgemeester gemeente Oldebroek sluit pand Hell’s Angels Foto: Gemeente Oldebroek

- Burgemeester Tanja Haseloop – Amsing van de gemeente Oldebroek heeft op 11 november een pand aan de Rondweg in Wezep gesloten omdat hier verboden samenkomsten plaatsvonden van motorclub Hell’s Angels. De sluiting van het pand geldt voor een periode van drie maanden.

Na onderzoek door de politie werd bekend dat het pand gebruikt wordt als samenkomstlocatie voor een charter, een onderdeel van de verboden motorclub Hell’s Angels. Uit diverse waarnemingen is gebleken dat regelmatig ’s avonds, ’s nachts en in het weekend activiteiten plaatsvonden.

"Veilig wonen vinden we in Oldebroek heel belangrijk, net als het tegengaan van criminaliteit", vertelt burgmeester Haseloop. "Daarom hebben we dit clubhuis gesloten. Met de sluiting van het pand laten we aan iedereen die betrokken is bij of bekend is met dit clubhuis weten dat we tegen activiteiten van de Hell’s Angels in Oldebroek hard optreden."

Sluiting is volgens haar noodzakelijk, omdat de organisatie verboden is en daarmee de samenkomsten ook verboden zijn. "Bovendien vormen zij een ernstig gevaar voor de openbare orde."

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet  Oldebroek Nieuws 

politie criminaliteit wonen wezep oldebroek gemeente oldebroek voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie