RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
23 november 2021 10:07


Eerste boostervaccins in Nunspeet vanaf het nieuwe jaar
Foto: Eerste boostervaccins in Nunspeet vanaf het nieuwe jaar
Boosterprik vanaf januari in Nunspeet. Foto: GGD

- De eerste ‘boosterprik’ wordt naar verwachting in de eerste week van januari in Veluvine gegeven. Dat meldt de gemeente. Nunspeet is onderdeel van de regiotour die twee maanden gaat duren. Daarna volgt een nieuwe ronde. De boosterprik is een extra vaccinatie bovenop de eerste basisvaccinatie(s).

In de regio Noord- en Oost Gelderland zijn vier vaste vaccinatielocaties, waaronder in Harderwijk. De Strekdam 51, nabij het Dolfinarium is daar het adres van. Ze openen dinsdag 23 november van 11:00 tot 19:30 uur en vanaf 29 november van 08:00 tot 19:30 uur. Mensen die zijn geboren in 1931 of eerder krijgen als eerste de ‘booster’ aangeboden.

Op 10 december is er opnieuw een pop-up priklocatie in Veluvine. Dit is bedoeld voor mensen die nog niet gevaccineerd zijn of hun tweede prik nog moeten halen. Alleen patiënten met een gecompromitteerd immuunsysteem mogen langskomen voor de derde prik, wel met uitnodigingsbrief van de medisch specialist. De derde prik en de ‘boosterprik’ zijn twee verschillende vaccinaties zo meldt de GGD. Er is een vrije inloop mogelijk tussen 11:00 en 19:30 uur.

Tijdens de vorige vaccinatietour zijn in Nunspeet 377 mensen gevaccineerd. Een verdriedubbeling ten opzichte van de eerste keer dat er een pop-up locatie was.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk  Nunspeet Nieuws 

corona december nunspeet gemeente nunspeet harderwijk gelderland voorpagina dolfinarium vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie