Werkzaamheden Vierhouterweg in Elspeet worden weer opgepakt - RTV Nunspeet
Ankeiler: De werkzaamheden aan de Vierhouterweg in Elspeet worden weer opgepakt. Nu de nieuwbouw van de Da Costaschool klaar is, kan er verder gewerkt worden.

- De werkzaamheden aan de Vierhouterweg in Elspeet worden weer opgepakt. Nu de nieuwbouw van de Da Costaschool klaar is, kan er verder gewerkt worden.

Dat gaat in verschillende fases gebeuren, om de overlast te beperken. Van 29 november tot en met 24 december wordt de tijdelijke bestrating omgezet naar de definitieve bestrating. Ook wordt er een fietspad gemaakt tussen de Vierhouterweg en de Haverweg. De stukken in het werkgebied blijven wel te voet toegankelijk. Mocht het weer in die periode teveel tegenzitten, kunnen de werkzaamheden verschoven worden naar januari 2022.

De eerste fase van dit project was van mei tot juli 2020. In die periode zijn infiltratievoorzieningen gerealiseerd en zijn de parkeervakken voorzien van nieuwe bestrating. Vanwege de sloop en daarna nieuwbouw van de Da Costa school is het wegvak destijds voorzien van tijdelijke bouwbestrating.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel