RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
30 november 2021 13:03


Niek gaat weer naar school maar pijnvrij is hij nog niet
Foto: Niek gaat weer naar school maar pijnvrij is hij nog niet
Niek heeft elke dag nog veel verzorging nodig. Foto: Angelique Veldkamp

- Bijna een week nadat de 11-jarige Niek uit Nunspeet op een nitraat stapte, gaat het steeds beter met hem. Inmiddels gaat hij ook weer naar school, zo laat zijn moeder Angelique weten. Pijnvrij is Niek nog niet.

Een rolstoel en krukken gaan mee naar school. “Het is nog een beetje behelpen maar wel goed dat hij lekker naar school is. Alleen maar thuis zitten is ook niet wat natuurlijk”, zegt Angelique.

Op school kreeg Niek gelijk hulp van zijn klasgenoten die best bezorgd waren. Omdat hij niet met de rolstoel onder zijn tafel kon komen is een grotere tafel geregeld en zijn wat andere aanpassingen gedaan.

Voorlopig heeft Niek nog steeds dagelijkse zorg nodig aan zijn voet. Op doordeweekse dagen verschoont de huisarts de wond en in het weekend neemt zijn moeder die taak op zich. Angelique: “Het is behoorlijk spannend om te doen. Je weet dat hij pijn heeft en dan moet jij het als ouder eraf halen en nieuwe zalf en gaas erop doen. Toch ging het aardig goed.”

Het is nog lastig te zeggen wanneer de brandwond volledig genezen is. “Voorlopig zijn we er nog wel even zoet mee.” De politie is ondertussen druk bezig met de zoektocht naar de drie jongens die Niek hebben aangespoord om op het zware vuurwerk te staan. Er zijn helaas nog geen updates te melden, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

politie zorg nunspeet gemeente nunspeet vuurwerk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie